Translate

неделя, 15 март 2020 г.

Актьорът Христо Петков в ролята на покер-играч милионер в „Съни бийч“


Явор Бахаров прецака Бойко Кръстанов в петък вечер по bTV

Известният български актьор Христо Петков влиза със специална роля в новия български сериал на bTV - „Съни бийч“. На 13 март /петък/ от 20.00 часа Петков се превъплъти в образа на покер-играч милионер, който създава проблеми на Гомес /Бойко Кръстанов/ и Жорката /Даниел Пеев/.
В „Съни бийч“ се случиха куп фатални събития. Рано сутринта в хотела пристигна много странен клиент - безпардонен и директен, той казва право в очите на хората това, което мисли. Оказа се, че гостът – Алексиев /Христо Петков/, е бивша световна покер звезда, а Жорката му е голям фен. На Никола /Явор Бахаров/ пък му трябват спешно пари и той поиска да се организира нелегален покер турнир, в който покер звездата да „обере“ най-богатите хора на Южното Черноморие. Има обаче един проблем - звездата Алексиев е алкохолик и на него не може да се разчита. Задачата да го опазят естествено бе възложена на Жорката и Гомес.
Гомес обаче имаше много по-голям проблем. Бившата му съпруга Елена /Виттория Николова/ и синът му Марти /Фелимир Миланов/ пристигнаха в хотела, а те знаят, че той е фронт офис мениджър, а не пиколо. Гомес трябваше да намери начин истината да не излезе наяве и целият персонал в хотела му помагаше активно. Но в последния момент бе прецакан гадно от Никола.

Няма коментари:

Публикуване на коментар