Translate

неделя, 15 март 2020 г.

Шеф Ангелов изправи двете остриета Реджеп и Цецо един срещу друг в битка за доказване


Шеф Виктор Ангелов направи показно за съобразителност и прецизност, а един готвач дръпна отбора си назад за пореден път   

На 12 март по NOVA в Hell’s Kitchen България зрителите на известното кулинарно състезание се насладиха на титаничния сблъсък между две от остриетата в Кухнята на Ада. След поредици от грешки шеф Виктор Ангелов изправи италианското конте Реджеп срещу тихото френско оръжие Цецо в битка за оцеляване в Hell’s Kitchen България.
Шеф Ангелов изпита своите готвачи по съобразителност и прецизност. А тези две качества са изключително важни, особено за професионалисти с претенции и самочувствие в кухнята, каквито са Реджеп и Цецо. Двамата трябваше да покажат бързина, ум и логика, за да преодолеят едно от препятствията в титаничния сблъсък помежду си. Ожесточеният двубой на характери /дуел на честта/ ще покаже, че на финала титлата „най-добър готвач“ ще грабне този, който успее да прояви силна психика, вяра в способностите си и естествено да демонстрира висш пилотаж в кухнята.
Докато двамата готвачи мериха сили за оставане в шоуто, в кухнята се разиграха сериозни драми – обидени готвачи, нови конфликти и взривоопасно напрежение в двата отбора. Любовната интрига между Гергана и Мишо е щипка спокойствие в готварските страсти, но дали искрите между двамата няма да запалят Кухнята на Ада?
Вечерната резервация бе решаваща за двамата готвачи, номинирани за изгонване, които трябваше да покажат както лидерски качества, така и умения за справяне в критични ситуации. Реджеп дърпаше юздите на своя отбор и налагаше собствен ритъм, но на каква цена? При Цецо напрежението ескалира и той трябваше да полага максимални усилия да насочва отбора в правилната посока и едновременно с това да стимулира готвачите да общуват. Един готвач рязко  дръпна отбора си назад за пореден път и отново се наложи своевременната намеса на шеф Ангелов.
Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.


Няма коментари:

Публикуване на коментар