Translate

събота, 1 февруари 2020 г.

Криси Димитрова и Джина от Трамвай № 5 подкрепиха каузата "Искам да остана в България"


Красавици с корони дариха за кампанията на ВИП Комюникейшън в "Траянини Кошари"  

Легендите на българската естрада - Кристина Димитрова с бившия си съпруг Агент Иван Тенев, Джина Иванова от Трамвай № 5 заедно с половинката си Джон Иванов от група Кукери, подкрепиха дългогодишната кауза на пи ар агенция VIP COMMUNICATION - "Искам да остана в България".
Събитието се състоя в емблематичния столичен ресторант "Траянини Кошари", а управляващите съдружници на агенцията - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев лично посрещнаха своите гости.
В подкрепа на благородната кауза за събиране на средства на деца, които искат да останат да учат и да работят в България, се включиха над 100 представители на бизнеса, медиите и любимци на публиката като носителките на титлата Мисис България - Марина Цветанова и Ана Иванова.
Средствата ще бъдат дарени на децата от община Криводол, участващи в инициативите на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, които се включиха в кампанията с пет есета на тема "Защо искам да остана в България".
На събитието бе представен и новият календар на агенцията, както и предстоящите Балкански и национални награди - през март е шестото издание на годишните награди Balkan
Business Awards 2020, а през май - Национални Медицински награди. Традиционните журналистически награди ще закрият през юни летния събитиен сезон в София, за да може Морските Оскари да триумфират на Черноморския бряг през юли.
Най-добрите компании в луксозното строителство ще бъдат отличени през октомври 2020. Туризмът, като най-важен сектор в развитието на Балканите, ще представи своите значими постижения през декември в София с шестото издание на Балканските Награди за Туристическа Индустрия 2020.


Няма коментари:

Публикуване на коментар