Translate

сряда, 29 януари 2020 г.

„Ти и Lidl за по-добър живот“ с две престижни отличия


Инициативата получи първа награда на Годишните бизнес награди на Форбс и първа награда на Годишните награди на германската икономика

Лидл България получи две първи отличия за своята най-голяма социално отговорна инициатива „Ти и Lidl за по-добър живот“. Тя бе отличена в категория „Социален ангажимент“ в Годишните награди на германската икономика за своята социалната ангажираност, както и в категория „Обществено отговорна компания 2020“ на Бизнес наградите на Форбс, които отличават компании, инвестиращи успешно в общественополезна дейност.
„Вълнуваме се, че получаваме толкова престижни отличия, защото инициативата „Ти и Lidl за по-добър живот“ е доказателство, че с правилната нагласа, енергия и вдъхновение всички можем да постигнем положителни промени за обществото. Вярвам, че за три години резултатите, които постигнахме благодарение на нашите клиенти и партньори са повече от впечатляващи. Близо 21 000 души са преките бенефициенти във финансираните 73 проекта, а над 150 000 души са непреките. Така ние допринасяме за устойчива промяна и за осигуряването на възможност за по-качествен и пълноценен начин на живот на местните общности“, сподели Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.
Отличията са естествен резултат от усилията на компанията да допринася за по-качествения и пълноценен начин на живот на хората от различните региони от 2017 година до сега. Инициативата се реализира в партньорство с „Фондация работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум и е определяна като най-голямата грантова програма на частен корпоративен дарител у нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар