Translate

понеделник, 27 януари 2020 г.

„Черешката на тортата“ ни поднася кулинарно пътешествие назад във времето и ексцентрични рецепти


Радина Денкова, Краси Куртев, Веселин Плачков, Анна Ангелова, Елена и Стефания ни пренасят в различни кулинарни епохи

Тази седмица „Черешката на тортата“ се качва на машината на времето. Шеф Манчев поставя задача на звездите да представят меню от конкретно десетилетие на миналия век, като допълнително условие е подходящ за епохата дрескод. Участниците са с един повече, заради присъствието на близначките Елена и Стефания, предизвикали фурор с участието си в „Игри на волята“, а в петте вечери ще видим необикновени рецепти, емоционални изповеди и великолепен стайлинг.
Старт на кулинарната седмица в понеделник поставя дерматологът на звездите д-р Радина Денкова. Жената, която се грижи за красотата и комфорта на родния хайлайф отваря вратите на великолепния си дом, където с много стил и изпипвайки всеки детайл, приготвя изискано меню. Домакинята пренася компанията с финес в 20-те години на миналия век.
Във втората вечер ще мирише не на газ от котлоните, а на бензин. Рокери отвличат участниците по поръчка на домакина, който организира истинска американска вечер за своите гости. Актьорът Веселин Плачков ще подходи творчески към приготвянето на храната, а на масата ще има и емоционални изповеди.
Бас китаристът и вокал на група „Акага“ – Красимир Куртев пренася компанията в 30-те години на миналия век в България. Краси посреща гостите си в китната Копривщица, а софрата е отрупана с вкуснотии и алкохолни напитки от различни краища на страната. Автентичните народни носии, с които са облечени звездите, придават допълнителен чар на тази носталгична, романтична и емоционална вечер..
Телевизионната водеща Анна Ангелова, решава да потопи гостите в 60-те години, при това в царството на кулинарията - Италия. Вдъхновена от шедьовъра на Федерико Фелини „La dolce vita“, Ани именува своята вечер „храна и кино“, като посреща звездите в подходяща атмосфера и приготвя чудесна вечеря. Ще видим защо близначките почти заспиват на масата и как Веселин Плачков си урежда интервю при Ани почти без право на отказ от нейна страна.
Ако обичате Карибите и мечтаете да отидете там, не пропускайте петъчния епизод. Елена и Стефания от „Игри на волята“ се впускат в приключението, озаглавено „Хавана през 50-те“. Двете блондинки смело се захващат с приготвянето на доста ексцентрично меню, а
колумбийската супа с кокоши крак докарва до ужас една от звездите. Завършекът е характерен - ром, пури, танци и много веселба. 
Лични изповеди, емоционални откровения и сериозно колебание от страна на шеф Манчев кой да получи мечтания плакет, гледайте в новите епизоди на  „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар