Translate

сряда, 29 януари 2020 г.

Близо 900 000 са гледали премиерата на „Шоуто на Николаос Цитиридис“


Близо 41% от всички, гледали телевизия в понеделник вечер, са проследили пилотното издание на най-коментираното телевизионно предаване през последните седмици. Новото вечерно токшоу на bTV „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е събрало средно близо 900 000 зрители, като в хода на продукцията те са надминали 1 милион /GARB, 27.01.2020/.
Още по-голяма публика шоуто е привлякло сред младите зрители между 18 и 34 г. – 44,3% от тях са гледали дебюта на новото лице в телевизионния ефир – Николаос Цитиридис. Близо 38% от публиката на възраст 18-49 г. също са дали предпочитанието си към новото вечерно токшоу в ефира.
Николаос Цитиридис гостува на Антон Хекимян в „Тази сутрин“ /вторник 28.1/ след дебюта си в национален ефир. Той заяви, че се чувства повече от добре в амплоато си на водещ, а всички коментари на зрителите потвърждават, че това с което се е захванал, заедно с екипа на шоуто, ще бъде много интересно и вълнуващо. Той призна, че за него най-трудната част от подготовката е бил моментът до обявяването на името му в отговор на мистерията на рекламната кампания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар