Translate

понеделник, 18 ноември 2019 г.

Изненади от Lidl за Коледа – за трапезата, за дома и за близките


И тази година Lidl се превръща във верен партньор в ранната подготовка за празниците

В най-хубавото време от годината Lidl отново ще бъде партньор на потребителите. Верни на максимата, че ранната подготовка и планиране за празниците са сигурен метод за избягване на стреса, Коледата вече настъпи в магазините на Lidl в цялата страна. Коледна украса, висококачествени дървени играчки и традиционно любимите празнични серии Deluxe и Favorina очакват най-организираните и най-нетърпеливите.
За повечето хора избирането и купуването на подаръци е най-стресовият елемент от празниците. Отлагането до последния момент, тълпите по магазините и липсата на план са най-честите причини за стреса. Lidl вярва, че Коледа е времето, което трябва да прекараме пълноценно с най-близките и негативните емоции нямат място на празничната трапеза.
Премиум сериите Deluxe и Favorina от години са сигурен признак за наближаващи празници. Тази година не прави изключение и почитателите на качествените продукти вече могат да се насладят на любимите си артикули. Празничният асортимент на Favorina ще зарадва почитателите на сладки изкушения с различни шоколадови изделия, коледни сладки, бисквити и меденки, марципанов и бадемов щолен и още много други. Серията Deluxe, от своя страна, предлага изискани сирена и колбаси, различни видове екзотични дипове, морски деликатеси и, разбира се, десерти и сладоледи.
И тази година веригата предлага висококачествени играчки и текстил – идеален подарък за малки и големи. Дървените играчки на достъпни цени са запазена марка на Lidl. Влакчета, къщи за кукли и играчки за най-малките са гарант за много усмивки и детска радост, а родителите могат да са спокойни, защото всички дървени играчки отговарят на най-високите стандарти за качество и са с необходимите сертификати за безопасност.
Като допълнителен стимул в ранната подготовка, а и дори само за ежедневния пазар, и тази година веригата раздава „Подаръци преди празниците“. 1000 ваучера по 150 лева вече очакват късметлиите, а всичко, което трябва да направят е да регистрират касова бележка за 20 или повече лева на lidl.bg/zakoleda.

Няма коментари:

Публикуване на коментар