Translate

вторник, 19 ноември 2019 г.

Цвети Пиронкова ще сподели тайните на успеха с младежи на събитието „Жадни за знание“ в София


На 21 ноември „цветето“ на българския тенис ще вдъхнови следващото поколение успешни млади таланти

Цвети Пиронкова ще е специален гост и ще сподели своите тайни за успех с младежи на предстоящото издание на „Жадни за знание: Успехът е пред теб!“. Освен кариера в тениса, Цвети постига успехи и в други свои начинания и на 21 ноември 2019 г. /четвъртък/ ще вдъхнови следващото поколение успешни млади таланти. Събитието е част от образователната програма #YouthEmpowered на Системата на Кока-Кола в България и Джуниър Ачийвмънт, която цели да подпомогне развитието на младежите и пълноценната им подготовка за стартиране на кариера и успешна реализация в страната.
Кариерата на Цвети Пиронкова стартира от 4-годишна възраст. Дебютира през 2005 г. в турнирите от Женската тенис асоциация и стига до полуфинал, където губи от своя герой от детството – Винъс Уилямс. Оттогава покорява много върхове: състезава се на Уимбълдън с 1-4 рекорд в историята на събитието и стигна до полуфиналите на турнира, превръщайки се във втория тенисист на България, който стига до полуфиналите на Големия шлем и първата в историята българска тенисистка достигнала до полуфинал на Уимбълдън.
Не само в бизнеса, а най-вече в живота се възползвам от опита, натрупан с годините, в които ежедневно се е налагало да предизвиквам себе си и да се срещам със страховете си. Бизнесът за мен е именно такова предизвикателство, тъй като се захванах с дейност, за която не знаех абсолютно нищо, но пък имам най-важното - желание. Затова и посланието ми към всички, на които сега им предстои да изберат своя път в живота, е да слушат интуицията и сърцето си, да не се страхуват от промяна, да осъзнаят, че това да грешиш е неизменна част от процеса и да се научат да приемат грешките си градивно, а не емоционално“, сподели Цвети.
Съвместният проект на Системата на Кока-Кола в България и Junior Achievement Bulgaria - #YouthEmpowered, цели да повишава мотивацията и квалификацията на младежите в страната, като насърчава споделянето на знания, умения и полезни практики от страна на бизнес лидери. По този начин организаторите целят да допринесат за развитието на младите хора в България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар