Translate

вторник, 19 ноември 2019 г.

Едни от най-успешните родни инфлуенсъри на сцената на „Големият Взрив“2019


На 23 и 24 ноември в зала Арена Армеец ще се съберат най-добрите експерти, лектори и инфлуенсъри на едно място, всеки от които с различен опит, вдъхновение и обща страст към личностното развитие и бизнеса

„Големият Взрив“2019 - най- големият форум за личностно развитие  и предприемачество в Източна Европа. На форума „Големият взрив” идват най-добрите експерти, за да споделят своя практически опит, умения и знания. 
Всеки участник ще има възможност да сподели личното  или професионалното си  предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и като цяло, да е в помощ на останалите, за да могат всички да се развиват и израстват в различните сфери.
Основатели и лектори в тазгодишното издание на „Големият взрив“ са:
-Пламен П. Попов - Социален предприемач, мастър в продажбите, автор, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“.
Над 15 години опит и повече от 13 бизнес проекта. Една от първите му големи успешни продажби е договор за 1 000 000 лева на възраст от 25 години. През последните три години развива успешна компания за обучения по личностно развитие, предприемачество и продажби. Написал е книгата „Предприемачът“, в която разкрива практическия си опит за успеха си и предизвикателствата на пътя си. Съвсем скоро излезе от печат и втората му книга „Победителят“- единственият практически наръчник по предприемачество в България.
-Ясар Маркос - треньор, предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие и най-доброто представяне. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той решава да се отнася към хората по друг начин. Той напусна високоплатената си работа и се посвети на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.
Според неговата дефиниция предприемач е не човекът, който просто започва бизнес, а всеки, който иска да поеме живота си в собствените си ръце, така че всички действия да са стъпка към по-пълноценен и по-щастлив живот.
За пръв път в България  ще се състои инфлуенсърски панел, с едни от най-успешните родни инфлуенсъри, водещ от невероятната Ива Екимова - експерт по комуникации, повече от 20 години.
На сцената на „Големият взрив“2019 ще видите двама най-популярните и успешни унфлуенсъри -Алекс и Дани Петканови, както и Ясен Савов - един от българите с най-много последователи в Инстаграм, заедно с неговата половинка Мария Георгиева – Савова, е главен редактор на българското издание на ELLE – най-голямото модно списание в света.
Част от звездните лектори и изпълнители на тазгодишното издание на  „ Големият взрив“ 2019 са:
-Владимир Караджов  от „Бригада „Нов дом“;
-Наталия Кобилкина - български сексолог и семеен терапевт. Провежда семинари свързани с личностното развитие на жените в България;
-Лазар Радков - автор на книгата "Яж шоколад и отслабвай" и  човекът , благодарение на когото  цяла България събира капачки за благотворителност;
-Михаил Христов - български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания;
-Стойне Василев - независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България;
-Моузес Налока- Моузес е реномиран международен говорител, коуч по развитие на бизнеси и предприемач, започнал своят първи бизнес когато бил едва на 23 годишна възраст. Той и неговият екип са официален представител на Тони Робинс за България;
-Явор Янакиев – по-известен като 100 Кила, е български рап и хип-хоп изпълнител и музикален продуцент от Варна;
-Маги Джанаварова - е българска певица, победителка от третия сезон на „Мюзик Айдъл“;
-Биляна Йотовска е един от най-известните модели в България, създател на своя собствен спортен бранд - Biliana Yotovska label;
-Дара Екимова - е българска певица. Участник в телевизионното шоу „Големите надежди“, както и в „Екс фактор“;
-Стивън Ачикор - впечатли българската публика с участието си в музикалния формат X Factor;
-Елица Тодорова - е  българска народна певица, музикант-перкусионист. През 2007 година, заедно с партньора си Стоян Янкулов, печелят националната селекция на песенния конкурс „Евровизия“ с етно-дръм изпълнението „Вода“ Участието им представлява и най-доброто засега представяне на страната в този конкурс.
„Мисията на „Големият взрив“ 2019 е да даде увереност на младите хора в България да действат. Чрез личния опит на всеки един успял лектор участващ в събитието, да се мотивират и да  изберат да се развиват в родната си страна. Защото пътят към спасяването на България минава през развитието на нашите деца“, споделя организаторът на „Големият взрив“ 2019 Пламен П.Попов.
Два дни с уникално въздействие, силно емоционално преживяване и готови стратегии, с които участниците да постигнат бърз резултат в своя бизнес и личен живот.
На предстоящото събития освен интересни практически лекции в сферата на продажбите, маркетинга, взаимоотношенията, личностното развитие, организаторите са подготвили и богата шоу програма с изпълнители като:  100 Кила , Маги Джанаварова, Стивън Ачикор, Дара Екимова, Елица Тодорова, Secret Garden Show и още много изненади.

Няма коментари:

Публикуване на коментар