Translate

вторник, 19 ноември 2019 г.

"Тримата глупаци" са туристически хит на Балканите


Къщата за гости от висок клас получи престижна номинация

Типичното за Балканите гостоприемство привлича туристи от цял свят и в характерните за региона къщи за гости, сочи журито на петото издание на Балканските награди за туристическа индустрия.
Златните статуетки, които ще отличат най-добрите в туризма на полуострова, ще бъдат връчени на 5 декември в хотел Маринела, съобщават организаторите на конкурса от ВИП Комюникейшън.   
Сред финалистите в конкурса са и „Тримата Глупаци“ - висок клас къща за гости в сърцето на Тетевенския балкан - Рибарица, направена изцяло от естествени материали – камък и дърво.
"Тримата Глупаци" предлагат за гостите си не само луксозна почивка сред природата, но и  първокласно обслужване с домашно приготвена храна. В кухнята на комплекса се използват само екологични продукти, местно производство.
Освен да хапват домашни кулинарни шедьоври, гостите релаксират във външен отопляем басейн и в СПА зоната с финландска сауна на дърва, парна баня и джакузи.
В курорта Рибарица туристите целогодишно се наслаждават на уникална природа с еко пътеки и исторически забележителности.
Партньори на Балканските награди за туристическа индустрия са национални, Балкански и европейски браншови организации.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар