Translate

неделя, 24 ноември 2019 г.

Подобрен LG ThinQ™ разширява употребата на умните уреди за по-лесен живот


В допълнение на лесния контрол и проследяване на свързаните уреди на LG, новото и по-добро приложение спестява време и усилия

LG Electronics /LG/ представя новото си подобрено приложение ThinQ™, за да даде на потребителите още по-„умно“ изживяване у дома. Следвайки AI стратегията на компанията – „подобри, свържи и отвори“, новият ThinQ сега осигурява по-безпроблемно управление на LG уредите вкъщи и предлага повече услуги за клиенти в повече от 150 страни.
LG ThinQ използва технологията на Google Assistant за разпознаване на гласа, за да предостави възможно най-лесния начин на потребителите да се свързват с техните умни уреди. В първоначалната си версия приложението SmartThinQ™ е първото по роса си мобилно приложение за умни домакински уреди, което предлага разпознаване на гласа. Така то даде свобода на потребителите да управляват и следят уредите си чрез гласови команди.
Още повече, това подобрено приложение на база Изкуствен интелект дава персонализирана поддръжка под формата на проактивна система, която предупреждава потребителите за възможни проблеми, дори преди да се случат. Тази форма на клиентска услуга помага за още по-добро представяне на уредите, както и по-дълъг живот чрез подробното проследяване и съвети за поддръжка.
Чрез приложението, потребителите могат да свързват технните LG уреди към техните Amazon акаунти, което му позволява автоматично да поръчва лиспващите продукти. Често позлвани продукти като препарат за съдове, прах за пране или омекотител могат да бъдат програмирани за поръчване и да пристигат пред вратата на потребителя, когато има нужда от тях.
LG ThinQ позволява персонализирани команди чрез функции като Smart Care+ и Smart Pairing. Хладилник със Smart Care+, управляван от ThinQ анализира потрбителските навици за по-персонализирани услуги, което ще намали разхода на енергия и ще помогне на продуктите да останат свежи за по-дълго като автоматично определя перфектната температура и влиза в режим на пазене на батерията. Със Smart Pairing от друга страна, най-новите сушилни на LG могат да се свържат с пералните на LG безжично и да адаптират програмата си с тази на пералнята за най-добро изсушаване. Благодарение на такива иновации от LG, потребителите нямат причина да се опасяват, че дрехите им ще се съсипят.
LG ThinQ е перфектният пример за нашата визия да доставим по-леснодостъпно Smart-дом изживяване без трудностите на обучителния етап, който тези сложни продукти изискват. LG винаги е поставял потребителя на първо място, а не технологията и развитието на системата ни за умни домове ясно показва точно тази всеотдайност, казва Рю Хе-Джун, изпълнителен директор на LG Smart Home Business.

Няма коментари:

Публикуване на коментар