Translate

сряда, 27 ноември 2019 г.

Стартират продажбите на HONOR 9X – най-новия смартфон на HONOR с огромен 6.59" дисплей и 48MP тройна камера за еXтра необикновени снимки


HONOR вдига нивото при своята X-серия модели на изцяло ново равнище с впечатляващия дизайн на HONOR 9X, като добавя и още носими устройства към нарастващата си продуктова гама


Водещият смартфон бранд HONOR стартира продажбите на HONOR 9X в България. Това е най-новият член на най-продаваната X-серия на бранда. Моделът съчетава всичко, от което се нуждае съвременният потребител: технологичен дизайн, премиум фотография и производителност от следващо поколение. Смартфонът разполага с 48MP тройна камера и 6.59” HONOR FullView дисплей, благодарение на които предлага eХтра необикновено преживяване на потребителите на достъпна цена. В България HONOR 9X ще се предлага на свободна цена от 529 лв. и вече може да бъде открит в търговската мрежа на Виваком, Теленор и Технополис. В съчетание с безжичните слушалки HONOR Flypods и фитнес гривната HONOR Band 5, HONOR 9X e перфектната компания за всяка ситуация.
Пазарният дебют на HONOR 9X е доказателство за желанието на марката да направи смартфоните с флагмански характеристики достъпни за всички. Оборудван с 48MP тройна камера с бленда F/1.8 и ½-инчов сензор, HONOR 9X позволява на потребителите да улавят еХтра необикновените моменти с един клик. AIS супер нощният режим на 48MP камера, задвижван от AI алгоритъм, прави възможно заснемането на висококачествени снимки дори и в слабо осветена обстановка, а 120° супер широкоъгълна камера помага на потребителите да улавят повече детайли в една снимка.
HONOR 9X е топ избор и за всички любители на селфитата. Смартфонът идва с последно поколение 16MP Pop-Up предна камера за eXтра зашеметяващи индивидуални и групови селфита.  
HONOR 9X приковава погледите от всички страни. Отпред моделът впечатлява с 6.59” FullView дисплей и full screen технологията на HONOR за почти безрамков екран, като така гарантира потребителско изживяване с нулево разсейване. LCD екранът на флагмана е един от най-големите дисплеи, предлагани от HONOR смартфон, с впечатляващо 91% съотношение екран към тяло.
Като допълнение към еХтра необикновения дисплей, HONOR 9X изненадва приятно и с иновативния дизайн на задния си панел. Вдъхновен от диамантите, гърбът на HONOR 9X е направен от геометрични плочки с форма на диамант, които отразяват и пречупват светлината, създавайки уникален динамичен Х дизайн. За да отговори на високите очаквания на потребителите, HONOR 9X се предлага в ослепителното сапфирено синьо и любимото на всички среднощно черно.
Други продуктови характеристики:
-Двоен 3D извит панел с рамка с дебелина 8.8 мм;
-3.5 мм жак за слушалки;
-USB Type-C порт;
-Pop-Up селфи камера;
-4 000 mAh батерия, издържаща цял ден;
-128 GB вътрешна памет, която може да бъде разширена до 640GB с 512GB microSD карта.
Джордж Дзао, президент на HONOR,споделя:
HONOR вярваме, че трябва да бъдем сред иноваторите по отношение на технологиите и дизайна, за да можем да предоставим най-доброто преживяване на нашите потребители. Въвеждането на нови технологии като изкуствения интелект /AI/ и интернет на нещата /IoT/ трансформира начина на живот на потребителите. Със своите невероятни фотографски възможности, стилен дизайн и ненадмината софтуерна производителност HONOR 9X бе създаден от нулата именно за нашата млада и динамична аудитория.
С развитието на пазара на свързаните умни устройства, HONOR работи усилено върху
разработката на все повече достъпни носими устройства, сред които са сериите безжични слушалки и фитнес тракъри на бранда.
Наскоро HONOR представи своята смарт гривна HONOR Band 5 на българския пазар с уникална функция за измерване нивото на кислород в кръвта /SpO2/. В комбинация с 24/7 мониторинга на сърдечната дейност, HONOR Band 5 може да помогне на всеки да стане по-активен, да достигне оптимални фитнес резултати и да избира подходящ тип тренировки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар