Translate

вторник, 26 март 2019 г.

Мъртъв полицай разследва убийството си в „Между два свята“ – ексклузивно на VOYO


Премиерният италиански сериал е достъпен на платформата от 25 март

Две тела са проснати на покрива на изоставен склад в покрайнините на Триест. Комисар Калиостро учудено оглежда сцената, никога не се е чувствал така странно преди, защото един от убитите е самият той. Видение за близкото бъдеще спира Калиостро да отвори вратата за отвъдното. Уплашен за живота на съпругата си Анна, той решава да разнищи убийството си. С помощта на тийнейджърката Ванеса, Калиостро започва собствено разследване, което постепенно се превръща в равносметка на живота му.
Тази история проследява италианската поредица „Между два свята“ (La porta rossa) - криминален трилър-ноар с фантастичен елемент, чийто първи сезон е заснет през 2017 г. Главни сценаристи са Джанпиеро Ригози и писателят Карло Лукарели ("Инспектор Де Лука"), които стоят и зад хитовия "Инспектор Колиандро". В ролите са Андреа Боска, Антонио Джерарди, Валентина Романи, Габриела Пасион, Габриела Песион, Гаетано Бруно, Елена Радоничич, Еторе Баси, Лино Гуанчале, Раниеро ди Лапио и др. Поредицата вече е достъпна за феновете само на платформата VOYO.
В първи епизод историята отвежда зрителите в полицейското управление в Триест. Комисар Леонардо Калиостро (в ролята - Лино Гуанчале) получава информация за местонахождението на Мексиканеца, известен наркодилър, отговорен за разпространението на "Червената" - нова и много опасна дрога, отнела живота на много хора, включително на 20-годишната Амбра Распрадори. Току-що са открили нейното тяло и разследването е поето от Отдела за общоопасни престъпления, занимаващ се с наркотици, хазарт, проституция, нелегален алкохол и др.
Запознат с интуитивните методи на комисаря, областният прокурор Антонио Пирас (Еторе Баси) отказва да издаде заповед за арест на Мексиканеца. Въпреки предупрежденията от колегите си и от заместник-началника на полицията Стефано Рамбели (Антонио Джерарди), както и от собствената му съпруга - Анна Майер (Габриела Песион), която е и заместник на прокурора, макар и с Леонардо да са разделени, Калиостро решава да извърши ареста. Нещо обаче се обърква: полицаят е изненадан от трети човек, който го застрелва в гръб. Калиостро умира на място - нещо обаче не му позволява да премине в отвъдното...
На границата между този и онзи свят, той вижда бъдеще, в което неговият убиец застрашава и Анна. Калиостро трябва да спре това, но как? Той е мъртъв. Какво ще го задържи в света на живите? Непознатата му 17-годишна Ванеса Розик (Валентина Романи) идва на помощ, за да разреши неговия проблем.

Няма коментари:

Публикуване на коментар