Translate

сряда, 27 март 2019 г.

На пролетното издание на Sofia Fashion Week – за първи път Sofia Fashion Week Store


MissPlaymate Нора Недкова, момчетата от MurdaBoyz, Прея, Гери Дончева, Жана Жекова, Христо Сираков, Мая Косева, Дони Чачова, адвокат Биляна Тончева, топ коафьора Урсула, Мадлена Иванова, инфлуенсъра Фавиол Сафери - VIP гости, топ модели, блогъри и инфлуенсъри присъстваха на изключителните дефилета с които бе открита първата вечер на 7-то издание на най-мащабното модно събитие у нас.
Българските дизайнери, които станаха част от първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2019, представиха микс от идеи и тенденции за пролет/лято 2019.
GoToJewelleryandDiamonds - с неустоими благородни метали и скъпоценни камъни накараха цялата зала да заблести.
Колекцията на Петя Джофра потопи присъстващите в чувството да бъдеш Djofra, което усетено веднъж води до пристрастяване. А колекцията на Ирина Червенкова за пореден път доказа, че е този бранд е предназначен за ценители.
От AMIR демонстрираха, как дамите и господата могат да бъдат едновременно елегантни и актуални. Това те постигнаха с дрехи изработени от естествени материи и изпипани до последния детайл. Междувременно, Vanitta и дизайнерът Гергана Петрова, изпъкнаха с облекла с високо качество и впечатляващ стил, подчертани в уникална кройка и създадени с любов.
Лимитираният бранд на Биляна Йотовска, излъчваше неустоими красота и стил, досущ като самата нея. Посланието на тази колекция, представена от редица бикини фитнес модели, бе „Тренирайте и се чувствайте удобно в кожата си.“
С текущата си линия Диана Димитрова и нейният лейбъл One&Only - марка вдъхновена от столиците на лукса, Монте Карло, Дубай, Москва, Париж и Лондон, промениха начина, по който
хората виждат плажното облекло. Интересната колекция бе представена със спиращото дъха участие на две красиви, професионални гимнастички.
WolfWalley също събра погледите на всички с интересни бански и летни рокли. С това ревю, всички гости успешно се пренесоха в слънчевите дни на любимия сезон. Междувременно, българската марка Kwiat и тази година ни изненада с нови цветове и форми и с колекцията, вдъхновена от комбинацията между екзотиката и урбанизацията.
За първа година отвори врати и атрактивният Sofia Fashion Week Store, където гостите на събитието /в специален магазин на метри от залата/ имаха възможността да разгледат тоалетите от подиума отблизо и да закупят своите любими модели.
На втория ден на Sofia Fashion Week SS 2019 бяха представени булчински и мъжки колекции - BERNA MODA, Aggressor и KARAM DAYA.
Във вечерта на световните дизайнери и брандове /28.03/ ще бъдат представени BAPA Kids и ALL U Re, които отново имат актуални предложения и за големите и за най-малките, INSIDE Us със своята атрактивна мода,Sena Design, която видяхме преди няколко издания на сцената на Sofia Fashion Week SS 2019.
Nina Naustdal оставайки вярна на традицията и отново ще покаже най-елегантното и
провокативно за дамите. Черешката на вечерта ще бъде поредната колаборация между световния логистичен гигант DHL и дизайнерът ANTONY LANGOUNTIN. Последната гала вечер /29.03/ на SFW SS 2019 ще бъде по-ексклузивна и бляскава от всякога!
Италианският бранд Carducci с дизайнер Осман Узун е подготвил невероятно шоу за гостите. За първи път на сцената на Sofia Fashion Week ще се качат едни от най-емблематичните лица от българския ефир - Зуека и Рачков. Дали ще се справят като модели, по примера на предишниа топ артист, дефилирал за бранда - Азис?
Stoyan Radichev ще потопи публиката в своя магически свят, където жената е Богиня, а неговите рокли са истински произведения на изкуството.
Дизайнер на годината в категория Ready-to-wear Антония Стоянова и модна къща IMANE за
пореден път ще докажат силата на жената, оригиналността на българската мода и ще представят модно дефиле, покоряващо всички сетива.
Борислав Сапунджиев и Ursula Fashion Art of Hair пренасят фокуса над модата в косите. Едно бляскаво, неочаквано и грандиозно hair show очаква всички посетители. Тайната ще бъде разкрита в последния момент! Както всеки сезон, така и в издание пролет-лято 2019, гостите на Sofia Fashion Week ще имат възможността да се насладят на свежи преживявания на тематичните афтър партита, които организаторите са подготвили всяка от вечерите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар