Translate

четвъртък, 6 септември 2018 г.

Сладко с люти чушки – вече е в постоянния асортимент на Lidl


Продуктът победител в конкурса „Съхрани родния вкус“ очаква потребителите по рафтовете на веригата в цялата страна

Сладкото с люти чушки - един от победителите в конкурса „Съхрани родния вкус“, който компанията проведе в края на м. г.  вече е част от продуктовата линия „Родна стряха“. То е произведено по семейната рецепта на Диляна Георгиева от Бургас и след пушената кълбъсъ е вторият продукт по потребителска рецепта, който става част от постоянния асортимент на веригата у нас и може да бъде намерено във всички Lidl магазини в страната.
Сладкото с люти чушки е произведено изцяло от български чушки от реколта 2018 г. и основното предизвикателство в процеса на производство бе да се постигне автентичния вкус на авторската рецепта, който да е постоянен и еднакъв във всяка партида. Новото сладко предлага балансирана комбинация от вкусове, която се съчетава отлично с пушени колбаси, печено месо, зрели и свежи сирена или просто с препечени филийки. „Тайната е в марината, в която се слагат лютите чушки“, споделя Диляна, която е наследила рецептата от своята баба, запомнена като специална съставка на редица домашни изкушения от нейното детство.
Кампанията на Лидл България „Съхрани родния вкус“ е естествено продължение на дългосрочната политика на веригата в подкрепа на българските производители и родния вкус. След изключително трудна и оспорвана надпревара между близо 1500 предложения от цялата страна, Лидл България, заедно с шеф Манчев и шеф Шишков, избраха не един, а два продукта, открояващи се най-силно със своя уникален вкус - сладко с люти чушки от Бургас и 300-годишна пушена кълбъсъ от с. Асеново.

Няма коментари:

Публикуване на коментар