Translate

четвъртък, 6 септември 2018 г.

12 кралици загатват за женското царство в новия сезон на VIP Brother


Той стартира на 10 септември в 20.00 ч. по NOVA. Антоний Мангов, директор „Програма“ на Нова Броудкастинг Груп разкри, че в този сезон ежедневните епизоди ще са час и половина, а елиминациите и номинациите ще са в понеделник и сряда. Водещите на предаването Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева пък загатнаха, къде са скрити улики за VIP съквартиранти, на специално събитие в One Monev Gallery, в която бяха разположени портретите на 12 световноизвестни кралици, сред които Елизабет I, Клеопатра и и др.
Този сезон още от сега е любимият ми VIP Brother. Вкъщи цари женско царство и аз като една императрица на дома изгарям от нетърпение да видя същия матриархат и в Къщата, сподели Алекс.
Подобно на Мария-Антоанета, сред съквартирантите ще има дама, която е осъждана от народа за фриволно поведение. Ще има и човек, който преживява връзки с някои от най-популярните жени у нас. Ще има още и такъв пребивал в български затвор. Подобно на кралица Евгения Де Монтихо, която се е борила за мястото на жените в обществото, някой в Къщата пък ще се бори за правата на цял народ,но в кино роля.
Във VIP Brother: Женско царство ще видим друг, който детронира десетки съперници, за да се превърне в любимец на кралицата на българската поп музика аналогично на любимката на султана Роксолана,
Обща черта между австрийската императрица Сиси и бъдещ участник е, че и двамата поставят в култ тялото, неговото поддържане и добрата форма. Сходно на силния пакт между кралица Изaбела I Кастилска и краля на Испания, участник във VIP Brother 2018 ще обединява сили със своята кралица в съвместен творчески проект. Любовта към руската култура и страстта към лукса препращат от Екатерина II Велика към един от участниците, който обича да бъде в центъра на хайлайф обкръжението. Като прототип на императрица Суико, която припознава свещеното в нова светлина, някой ще проповядва философията за единение на духа, тялото и ума в своите книги.
Сред коментаторите на сезона ще са продуцентът Джуди Халваджиян, Кристина Патрашкова, Кали.
По думите на Патрашкова темата, избрана от продуцентите тази година, е в десетката, защото от нея могат да се извадят много по-малки теми, да се изследват настроения, тъй като предаването е огледало и микро модел на обществото ни.
След VIP Brother 2018 ще има и сезон Big Brother All Stars.
---------
Сред влизащите във VIP Brother 2018 са: Нора Недкова, Валентин Кулагин, Константин Трендафилов (Папи Ханс), рапърът Атанас Колев, Ваня Костова, Ева Найденова, Стефан (приятелят на Гала),Ванко 1, Петко и Яна Димитрови, Орхан Мурад, жена му Шенай и дъщеря му Сузанита, Лора Караджова, актьорът Веселин Плачков, Петко и  Яна Димитрови. 
В публичното пространство се "спрягат" още имената на Владимир Кузов, плеймейтката Жанета Осипова, Симона Загорова, Мира Добрева, Людмила Филипова и др. Николета Лозанова и Ники Михайлов може би ще пребивават в Къщата за две седмици, но няма да се борят за победа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар