Translate

вторник, 4 септември 2018 г.

Евтим Милошев: „Анатомия на гнева“ е най-доброто, което сме правили досега


Специална прожекция събира отново фенове и звезди на 11 септември от 19:30ч в Дом на киното за старта на шести сезон на хитовия българския сериал 



Евтим Милошев след екслузивната прожекция, за представителите на медиите, на първи епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ сподели:
-„Откраднат живот“ е феномен за българските продукции, а „Анатомия на гнева“ е най-доброто, което сме правили досега.
Ритъмът, в който работим, е изключителен, затова решихме да ви срещнем освен с актьорите и със сценаристите, които ще ви разкрият част от работния процес.
„За първи път си дадох сметка колко е важно продуцентите и телевизията да създадат среда, която творчески да даде възможност на екипа да полети“, допълни Владо Пенев, който ще влезе в ролята на новия директор на МБАЛ „Св. Кирил“.
Програмният директор на NOVA – Антоний Мангов поднесе своите адмирации към екипа. Той прогнозира,че шестия сезон ще бъде най-добрият сезон до момента. По думите му сериалът е събитие в телевизионния ефир и филмовата индустрия у нас. Дългоочакваният старт на шести сезон ще бъде на 11 септември от 20:00ч., а първите кадри ще покажат какво се случва с доцент Банков е Берлин. 
За втори път феновете на най-успешния български медицински сериал първи ще имат възможност да видят епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ на голям екран заедно с актьорите и екипа на продукцията. Всеки, който желае да бъде част от прожекцията за фенове на 11 септември от 19:30ч. в Дом на киното, от утре ще може да закупи билет за специалното събитие на касите на киното.
Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ на 11 септември по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар