Translate

неделя, 3 декември 2017 г.

Алекс Раева избра Хайди Клум за празниците



Поводът за колаборацията между водещата на X Factor и световноизвестния модел е най-новата колекция на Хайди Клум, която идва у нас от 4 декември, във всички магазини на Lidl.
Чаровната певица и ТВ водеща бе първата, която избра модел от модната линия на Хайди Клум #LETSCELEBRATE. Изборът и падна върху стилен гащеризон в любимия ѝ черен цвят. Изчистената женствена линия и хубавата и удобна кройка бяха сред другите причини, заради които певицата заложи на дреха с марката Esmara by Heidi Klum.
„Със сигурност ще го облека на някое от участията, които ми предстоят по празниците. Това е най-активният период и определено няма да почивам“, призна Алекс и сподели, че едва след това може да се замисли за нови екзотични дестинации и другата ѝ страст – гмуркането.
#LETSCELEBRATE е втората съвместна колекция между Хайди Клум и Lidl. Вдъхновена именно от духа на празника, тя включва селекция от елегантни ежедневни дрехи и бляскави облекла за наближаващите празници. Сред модните акценти са плюшени палта, стилни топове, рокли с пайети и секси поли, решени в топли зимни цветове и елегантни тъкани като кадифе, сатен, пайети и изкуствена кожа. Освен дрехи, линията ще предложи още и аксесоари и обувки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар