Translate

сряда, 6 декември 2017 г.

“Dolce Fellini” бе избрана за най добрата верига сладкарници в България


Наградата бе връчена от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация


Пловдивските сладкарници „Dolce Fellini“ бяха избрани за най-добрата българска верига кафе-сладкарници за 2017 година. Призът бе присъден от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Веригата сладкарници спечели отличието благодарение на своята концепция – натурален и изискан вкус на продуктите, стил и подход към клиентите си. 
Dolce Fellini Пастичерия & Джелатерия е създадена през 2012-та година в Пловдив. Сладкарниците станаха любими с вкусните си сладкиши, различното италианско кафе Trucillo и дизайнерските торти, които могат да се поръчат за и без специални поводи. Веригата залага на италиански стил – в продуктите и рецептите, в приготвянето на кафе специалитетите и в обслужването. Всеки продукт от многобройния асортимент на сладкарниците е създаден след обстоен анализ и одобрение от Държавната агенция по храните, за да отговори на мотото на веригата – "натурален и вкусен".
Dolce Fellini има собствена производствена база, сертифицирана по европейски стандарти за качество, от където всекидневно тръгва към клиентите продукцията с марката "Dolce Fellini". Веригата работи с натурални, висококачествени съставки при ръчно приготвяне на продуктите - занаятчийски сладолед, торти, сладкиши, печива, сухи сладки, кремове, мусове. Шоколадът като суровина се внася от най-добрите белгийски производители.
Рецептите на Dolce Fellini са автентични и следват духа, традициите и пропорциите на италианските сладкари, от които екипът на веригата е обучаван.

Няма коментари:

Публикуване на коментар