Translate

четвъртък, 21 септември 2017 г.

Визия за София стартира стажантска програма



Oтворени са 6 стажантски позиции в следните специалности: Мениджмънт, PR и Комуникации, Устройствено планиране и ГИС, Социология, Екология и Правно - нормативни аспекти.
Програмата ще даде възможност за пряко и активно участие в координацията на процеса на създаване на споделена платформа на диалог и консенсус за бъдещото развитие на града. Други знания и умения, които стажантите ще натрупат и развият в практическото си обучение са уменията за работа в иновативна и динамична среда, знания за фундаментални процеси и тенденции в съвременното общество, и умения за работа в мултидисциплинарен екип с натоварена програма.
Работното време на стажантите e гъвкаво и ще бъде съобразено със задачите, свързани с процеса и учебните занимания за студента. Работното място e oфиса на Визия за София в A hub на ул. Христо Белчев 3. Програмата предвижда ежемесечно заплащане на граждански договор, както и допълнителна стипендия за кандидатите, регистрирани в уебсайта Студентски практики. Всички стажанти, успешно приключили участието си в проекта, ще препоръчат сертификат за участие в проекта и препоръка от ментор. Повече информация за всяка от стажантските позиции и начина за кандидатстване, е достъпна тук: https://vizia.sofia.bg/2017/09/01/internship_program/.
През изминалата седмица успешно приключи и процедурата за избор на експертни организации, които ще станат част от следващия етап от създаването на Визия за София. Избрани са мониторинг експерти, които ще следят работата на екип Визия, създатели на комуникационна стратегия, сайт и медийна агенция, както и експерти, които да работят по обобщаване и анализ на информация в седемте тематични групи на Визия за София: “Хора”, “Идентичност и култура”, “Транспорт”, “Околна среда”, “Градска среда”, “Икономика” и “Управление”. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар