петък, 22 септември 2017 г.

„Веселите зъбки“: Над 30 000 деца с безплатен стоматологичен прегледВ кампанията на dm България и Сдружението на българските зъболекари за устна хигиена ще участват над 360 стоматолози в цялата страна


В рамките на кампанията за устна хигиена „Веселите зъбки“, чиито организатор за пета поредна година е dm България в партньорство със Сдружението на българските зъболекари (СБЗ), 30 000 деца у нас ще получат талони за безплатен стоматологичен преглед. Целта на инициативата е да образова родители, педагози и деца за ползата от правилната устна хигиена още от най-ранна възраст, с появата на първото млечно зъбче.
Прегледите ще се извършват от над 360 стоматолози, работещи в над 250 стоматологични кабинета в цялата страна.
Първите 25 000 талона за безплатен стоматологичен преглед ще бъдат раздадени в периода 05-18 октомври 2017 година. Единственото условие за получаването им е децата и родителите им да посетят най-близкия от над 70 магазина на dm в 25 български града или някой от кабинетите, участващи в кампанията. През филиалите на компанията ще бъдат разпределени 20 000 талона, а през членовете на СБЗ – 5 000.
Талоните са част от специален пакет с подаръци „Веселите зъбки“, който включва още продукт за устна хигиена, пясъчен часовник или кутийка за съхранение на зъбчета и 8 талона за отстъпка от 20% на осем марки продукти за устна хигиена. Отстъпката важи както за популярни брандове, така и за харесваната и обичана от най-малките собствена марка на dm DONTODENT. Получаването на пакета е напълно безплатно и не е обвързано с покупка или извършване на стоматологична манипулация.
Други 5000 пакета с талони за преглед и подаръци ще получат децата от 10 детски градини, включили се в конкурса „Как се грижим за нашите зъбки?“. В него могат да участват групи от детски градини от цялата страна, които трябва да изпратят до 31 октомври снимки, рисунки, видео или други творби, които показват как децата се грижат да имат здрави и красиви зъбки. В началото на ноември ще бъдат избрани десет победители. Наградата за тях ще бъде театрално образователно представление на тема „Устна хигиена“ с подаръци за всички деца от детската градина. Пълните правила и условия за участие в конкурса са публикувани на интернет страницата на dm тук.
Талоните за безплатен стоматологичен преглед ще могат да се използват до 31 декември 2017 година, а пълният списък на стоматолозите, участващи в кампанията и на кабинетите, в които ще се извършват прегледите е публикуван тук.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар