Translate

петък, 4 ноември 2016 г.

Венета Харизанова и Есил Дюран ваят тяло с TriActive+



Революционна техология - дренира тялото, възпрепятства задържането на течности, стяга и изглажда проблемните зони

В столичната топ клиника, по естетична дерматология, Jewel Skin Clinic бе представена, пред журналисти и гости, революционната медицинска технология TriActive+.
Иновативната апаратурата е алтернатива на оперативния лифтинг и безкомпромисно унищожава целулита. Модерната италианска машина радикално намалява задържането на течности, активира микроциркулацията и успешно се справя със “синдрома на тежките крака”, хармонично премоделира тялото, стяга и тонизира кожата в проблемните зони на бедрата и седалището; ръцете, шията и деколтето, премахва и двойна брадичка. В резултат кожата е здрава, стегната и гладка.
Домакин на премиерата на TriActive+ бе очарователната  водеща Зейнеб Маджурова, която от години се доверява на експертите по красота от Jewel Skin.
Кинезитерапевтът на клиниката Ани Николова демонстрира на живо как работи апаратурата. А магнетичната Венета Харизанова се подложи за първи път на процедура с TriActive+. Топ моделът не скри, че залага на активно движение и спорт, както и на специален хранителен режим. Но  въпреки това прибягва и до умни революционни помощници за поддържане на стегнат силует.
Красивата манекенка сподели, че процедурата е приятна, безболезнена и с удоволствие би притежавала тази машина вкъщи, за да не и се налага да спира консумацията на шоколад.
-Трудно се справям със задържането на течности, затова вярвам, че имам нужда точно от TriActive+“, сподели още тя.
Сред гостите в Jewel Skin Clinic беше бе и изпълнителката Есил Дюран, която подчерта, че има чудесни резултати от терапията с TriActiv+.
По време на събитието Николова коментира:
-Красотата е не само даденост, но и преди всичко грижа, отговорност и информираност. Защото всяка дама трябва да знае какви са последните тенденции в поддържането на здрава фигура и кожа. Красотата днес не е единствено и само естетическа категория, а предопределя до голяма степен успеха в обществото и се асоциира с висок социален статус. Гладка и красива кожа е само здравата кожа и наш дълг е да се грижим за здравето си. Целулитът или „портокаловата кожа’’, е не просто козметичен дефект, а
сериозно заболяване на съединителната тъкан. TriActivе+ е най-революционното решение на медицината в борбата с него. Силата и уникалните резултати при TriActive + е перфектната комбинация на три отделни технологии в едно, които се прицелват в несъвършенствата. Машината работи с ултразвук, лазер, радиочестота и ефективно елиминира локалните натрупвания на мазнини, лимфен застой и отпуснатост на кожата. Процедурите с TriActive+ намаляват целулита, оформят тялото и го скулптурират. Липосукцията е вече нещо остаряло и ненужно. С TriActive+ безоперативно със споменатите вече ултразвук, лазер и радиочестота заглаждаме кожата без да рискуваме с операция, която може да доведе до усложнения. Апаратът е подходящ за тяло, и за лице, шия, деколте. Освен че подобрява еластичността на кожата, с апарата могат да се третират бръчиците по лицето, тъй като стимулира контракциите на колагеновите фибри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар