Translate

вторник, 29 ноември 2016 г.

Beta heart помага за намаляването и за поддържането на здравословните нива на холестерол в кръвта



Beta heart, новият продукт на Herbalife - глобалната компания за здравословно хранене, е насочен към 54% от европейците, които имат високи нива на холестерол – състояние,
което е причина за 4,5% от общата смъртност в световен мащаб (представляващо 2,6 милиона души) по данни на СЗО.
Темата за Денят на сърцето тази година е „Насърчаваме хората, да се грижат за здравето на сърцето си“. Beta heart e пример за това как хората могат да контролират сърдечното си здраве, като успешно управляват нивата на холестерол.
„Горди сме, че имаме възможност да предоставим на нашите клиенти в България Beta heart, продукт, който се грижи за здравото сърце и допълва активния начин на живот. Beta heart използва едно от последните открития в науката за хранене, като предоставя на клиентите възможност за добро хранене “, сподели Еди Хайнрих, Главен вицепрезидент и управляващ директор на EMEA в Herbalife.
Продуктът е с вкус на ванилия и съдържа ключовата съставка OatWell – овесеният бета-глюкан.  Овесеният бета-глюкан доказано намалява и поддържа нивата на холестерол в кръвта. Високият холестерол е рисков фактор в развитието на сърдечни заболявания. Ефектът от бета-глюкан върху хорестерола в кръвта е тестван в повече от 55 клинични опитa.
Beta heart е част от ангажимента на Herbalife да вдъхновява последователите си по целия свят за поддържането на един по-здравословен и активен начин на живот. Продуктът бе представен по-рано тази седмица на събитие в Европа специално за членовете на Herbalife в Прага. Beta heart e достъпен единствено през мрежата от независими членове на компанията.   
За повече информация посетете: http://products.herbalife.bg/targeted-nutrition/beta-heart

Няма коментари:

Публикуване на коментар