Translate

вторник, 29 ноември 2016 г.

Люси Иларионов иска да стигне 80 кг



Спомняте ли си онова хубаво момче от групата UpDown, което преди две десетилетия побъркваше момичетата? Години наред Люси Иларионов води трудна борба с наднорменото тегло. Но днес вече, изпълнителят и настоящ режисьор се доближава все по-близо до стария си образ, които го направи звезда.
Люси предприема действие, след среща със своя приятел актьорът Христо Мутафчиев, който му препоръчва болница „Гювен“ в Анкара.
Мерлин Хасанова, регионален мениджър за България на болница „Гювен“ разказва:
-На Люси Иларионов бе направена вертикална гастректомия тип ръкав, което на не медицински език означава, че на пациента е изрязана част от стомаха. Този метод води не само до намаляване на обема на стомаха, но ускорява метаболизма и трайно намалява теглото. След операцията, извършена от проф. д-р Гьокхан Яджъ, в продължение на половин година той спазва не много строг режим на хранене. През първия месец основно бе на пюрета и течности, а след това постепенно премина към нормална храна.
Люси за по-малко за 6 месеца редуцира теглото си с близо 80 кг. За радикалната промяна във външния си вид той споделя:
-Реших да се подложа на тази оперативна интервенция, защото имах куп заболявания, свързани със свръхтеглото ми – диабет, високо кръвно, увеличен панкреас, рефлукс. Преди се будех нощем през 40 минути, а сега спя непробудно по 10 часа. Задъхвах се по стълбите и не можех да изкача 5 етажа. Вече ходя по 10 километра на Витоша. Имах кашлица, сега дишам с пълни гърди. Отмина времето, когато се хранех с огромни порции – първо второ и трето.
Промяната в живота ми е в движението. Подобри се и сексуалният ми живот, след като от 186 стигнах до 106 килограма. Целта ми е да стигна 80 кг.
Той добавя, че преди операцията е пазарувал дрехи само от “Грамадан”. Сега с приятелката му певицата Ани Хоанг обикалят заедно магазините.
Люси споделя още, че след престоя в анкарската болница „Гювен“ е променил тотално начина си на живот, чувства се като нов човек и е изпълнен със силната мотивация този път да не отстъпва от постигнатото. На хората, които имат подобен проблем, талантливият режисьор препоръчва да не отлагат решението да си върнат формата, а да потърсят специализирана медицинска помощ.
„Всеки ден срещам хора, които ме поздравяват, че съм отслабнал“, казва Люси, който възобновява кариерата си като изпълнител и скоро ще ни зарадва с ново танцувално парче, което носи името “Не си играй”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар