Electrolux реализира продажби на стойност 13,64 милиарда евро през 2015 г.
Компанията предлага
продукти, сред които хладилници, миялни машини, перални, печки, прахосмукачки,
климатици и малки електроуреди за дома. Стратегически важните марки на Групата
са: Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka, Westinghouse, Frigidaire, Grand Cuisine и
Molteni. Всяка година Групата продава над 50 милиона продукти на потребители в
повече от 150 пазара на 5 континента. 61% е делът на електроуредите за кухня,
16% за пране, 10% допълващи продукти, 8% малки електроуреди и 5% професионалнa
техника. През
2015 г. Electrolux реализира продажби
на стойност 124 милиарда
шведски крони (приблизително 13,64
милиарда евро), а за компанията работят над 58 000 служители.
Тези иновативни
фурни CombiSteam комбинират
традиционното с ултрамодерното готвене. Като предпочитан доставчик на
професионално оборудване в почти 50% от ресторантите, които имат звезди
Michelin в Европа, Electrolux притежава уникално познание за изискванията на
най-взискателните кухни в света, за да го пренесе в първокласни продукти за
домакинството.
Фурните CombiSteam имат три режима на готвене: само пара
(100% Пара); само конвекция (нагряване като при обикновените фурни) и пара +
нагряване в различно съотношение, в зависимост от храната, която готвим. С тях
се гарантират по-добри резултати, отколкото при чисто конвенционалните фурни. С
паровите фурни може да се пече (вкл. на грил), да се запича, задушава, като
парата предпазва вътрешността на ястието от изсушаване и същевременно,
благодарение на конвекцията, се образува хрупкава коричка.
Сред техните предимства са по-здравословните ястия,
запазването на хранителните качества, витамини и минерали в продуктите,
използването на по-малко мазнина, готвене на замразени храни, без да е
необходимо предварително размразяване, а комбинацията от пара и топлина
намалява времето за готвене с до 20%. Допълнителни екстри пък дават възможност
за стерилизиране, квасене на мляко, втасване на тесто, възстановяване на
сготвена от предния ден храна, без промяна във вкусовите и качества.
CombiSteam разкриват също нови кулинарни възможности с функцията SousVide – готвене под вакуум, за
запазване на вкусовете и соковете на ястието в предварително херметизиран плик
.
Този начин на обработване на храна на ниска температура и пара запазва всичките
и качества и гарантира най-апетитните ястия, излезли като от професионален
конвектомат за готвене.
Освен за приготвяне на храна по неповторим начин, програмите
за почистване с пара осигуряват един естествен и безопасен процес на
самопочистване на фурната, без намесата на химикали и досадно търкане.
Фурните CombiSteam са с изключително голям вътрешен XXL обем
(до 71 литра), голям вентилатор, който осигурява равномерно разпределение на
топлината из цялата фурна и гарантира хомогенни резултати. Голям набор от
автоматични програми, нива на готвене и аксесоари гарантират изключителна
лекота при употреба.
Книгата „Тайната съставка“ е изключителна книга за готвене
на ястия на пара, издание на Electrolux, която освен рецепти, съдържа и полезна
информация за качествата на храните, които купуваме и начина на обработването
им. Книгата е налична в момента на български език за потребителите, които ще се
сдобият с фурна CombiSteam.
----
-60% от хората ядат една и съща храна седмица след седмица;
-нарязано авокадо – покрито с портокалов сок остава свежо в
хладилника;
-приготвено предварително пиле и след това претоплено във фурните
CombiSteam е дои още по-вкусно и привлекателно;
-сушене на плодове, приготвяне на конфитюри и сладка е не
само лесно, но изключително приятно
преживяване;
-при отваряне вратата на фурната трябва да се стои отстрани,
за да се избегне изгаряне от парата;
-след като изключите фурната CombiSteam ястието извадете не
веднага, а след 5 мин. примерно;
Няма коментари:
Публикуване на коментар