Translate

сряда, 17 февруари 2016 г.

Министър-председателят Бойко Борисов от Прага: Няма да се дам на гадовете



Чух, че някакви гадове са казали, че едва ли не външни посолства или партньори ми били (след като разпореди незабавно прекратяване на процедурата за избор на изпълнители на строителството на Автомагистрала "Хемус" – лот 1 и лот 2). Витае слухът, че зад едната фирма стои Златев (шефа на "Лукойл" Валентин Златев ), зад другата стои Пеевски (депутата от ДПС Делян Пеевски).
казали да спра конкурса
Това са гадове, които лъжат, мамят, медии бухалки и негодници. И трябва да им кажа, че няма да им се дам изобщо. И на едните, и на другите“, заяви министър-председателят. За КТБ Борисов заяви, че и „там се опитваха да ни набутат в някаква схема.
Много са - медийните босове-медиите на Прокопиев, медиите на Пеевски, медиите на кой ли не. Всеки, който има бизнес в България си е направил или телевизия, ако е по-богат, или има няколко вестника, или електронни сайта. С тях се опитва да мачка правителството по безобразен начин. Дори има двама братя, които са си разделили пазара. В същото време аз да се гърча и да ме питат кой виждам в огледалото.

Снимка: БГНЕС

Няма коментари:

Публикуване на коментар