Translate

вторник, 16 февруари 2016 г.

Винария избра воден партньор за първи път в 24-годишната си история



Виненото изложение Винария, за първи път в историята си, избра официален воден
партньор, който ще подкрепя дегустациите на вина и други алкохоли в рамките на събитието. Партньорът минерална газирана вода Девин AIR е избран със съдействието на Асоциацията на сомелиерите в България и ще предостави над 5 000 литра вода за професионално ползване в рамките на форума.
„Газираната вода е важен съпътстващ елемент от дегустациите на напитки и храни, защото позволява на сетивата да усетят пълнотата на вкусовете и ароматите. Щастливи сме, че за първи път можем да припознаем качествен български продукт от български партньор и да предложим на всички професионалисти в сферата на ресторантьорството и винарството и на ценителите на виното и вкусната храна възможността да разширят границите на сетивността си“ – Михаил Марковски, председател на асоциацията на сомелиерите.
От асоциацията препоръчват дегустацията и консумацията на вино и храни да се придружават от газирана вода с фина, мека и по възможност естествена газировка, каквато е Девин AIR, тъй като тя освежава усещанията при всяка следваща глътка, подчертавайки ароматите и вкусовете им.
Девин AIR е натурална минерална вода с естествена газировка, мек и балансиран вкус, приятна свежест и деликатен сладък финал с определено освежаващ ефект. Разработена е с помощта на доказани майстори готвачи и сомелиери и е проверена в поредица от комбинирани дегустации, за да се превърне в най-лекото допълнение към трапезата. Уникалният минерален състав на водата й придава мекота, а добавената газировка с естествен произход я прави фина и освежаваща. Девин AIR носи удовоствието от балончетата в себе си.


Снимки: meik98wines.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар