Translate

петък, 12 февруари 2016 г.

Зов за помощ: Помогнете да подарим здраве на Таня!



Казвам се Стойка и съм майка на Таня Дончева, на 22 години от Стара Загора. Моето съкровище се разболя преди по-малко от година. На 27 февруари 2015 година
разбрахме, че има тумор в мозъка. Това беше най-ужасният ден в живота ми. На 04 март, сутринта, Таня се влоши, получи хидроцефалия и се наложи да й сложат клапа. Две седмици по-късно й беше направена операция в София. Всичко беше наред след операцията, само че за кратко.
На 20 юни състоянието на Таня се влоши и изпадна в кома. На 22 юни беше оперирана в състояние на кома в същата болница в София. Операцията беше успешна и на 23 юни тя излезе от комата. За съжаление, резултатът от хистологичното изследване беше 4 степен мултиформен глиобластом и трябваше да се прави лъчетерапия и химиотерапия. След терапията обаче туморът беше нараснал наново и се наложи трета операция. Тя беше на 17 ноември 2015, отново в същата болница. След операцията обаче имаше поражения. Не можеше да си вдига клепачите (двустранна птоза) и се движеше само с чужда помощ. В момента проължава да е на химиотерапия, но, за съжаление, няма големи подобрения. Последната МРТ показа, че има още от тумора. Предлагат ни лечение в Турция с радиохирургия и казват, че има добри шансове. Затова са ни неободими средства, с които, в следствие на множеството операции, ние вече не разполагаме.
Таня е студентка. Следва в УНСС със специалност Международни отношения. Беше последен семестър, когато се разболя. Мечтата й в момента е да се излекува и да завърши образованието си. Иска след завършването си да работи като медиатор. За Коледа поиска да й подарим здраве. Обещахме й, че ще й го подарим, но нямаме достатъчно средства за лечението. Знам, че има много добри хора, и ще ни помогнат, за което предварително благодаря от сърце. Тя е само на 22 години... Моля ви, помогнете ни да сбъднем мечтите на дъщеря ни.

Дарителска сметка в лева при банка ДСК ЕАД:
Таня Дончева Дончева
IBAN: BG69STSA93000023260127
BIC: STSABGSF
За контакти:
Стойка Дончева
0899365363

Няма коментари:

Публикуване на коментар