Translate

сряда, 3 юни 2015 г.

София има своите финалисти в „Купата на Coca-Cola: Движи се!“




За четвърта поредна година междуучилищният футболен турнир ще мотивира учениците, между 12 и 14 години се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Столична община, както и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора. 
Отборите на 63-то ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, 81-во СОУ „Виктор Юго“ и "Самоков" са отборите-финалисти в зоналния полуфинал в София на футболния турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се!“ Младежите от тимовете демонстрираха впечатляващ спортменски дух след като победиха 16-те най-добри отбора от региона. Училищните отбори ще се срещнат с победителите от останалите осем региона, които взеха участие в първенството, по време на финала му на 19-ти, 20-ти и 21-ви юни в Бургас. Всички те ще се впуснат в надпревара за място на специално организирания за победителите спортен лагер в „Реал Мадрид“.
По традиция множество спортни забавления и игри с награди съпътстваха футболния турнир. Телевизионната звезда Лео също беше сред присъстващите и се срещна със своите фенове от региона. Той се включи и в поредното издание на денс състезанието „Раздвижи своя талант“, което отново предизвика всички присъстващи да покажат най-добрите си танцови движения и да се забавляват заедно.




Няма коментари:

Публикуване на коментар