Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

Грандиозният финал на Coca-Cola Happy Energy Tour ще бъде на 14 септември в София



Старта на култовото турне бе даден на 22 август във Варна, под Пантеона в Морската градина. Следващата спирка на музикалното торнадо бе Бургас – 24 август, пред Пантеона в Морската градина. На 6 септември Coca-Cola Happy Energy Tour пристига в Русе, пред Общината, а на 7 септември бе във Велико Търново. Пловдивските фенове ще се срещнат с любимите си звезди на 11 септември на площад Централен.
Грандиозният финал на Coca-Cola Happy Energy Tour ще бъде на 14 септември в София на площад Батенберг, където към звездния състав на турнето ще се присъедини и световната музикална сензация Джеймс Артър. Таланливата британска звезда пристига за първи път в България. Изпълнителят на „Impossible“ предизвика истински фурор сред феновете с видео обръщение от личната си Facebook страница: „Елате да се забавлявате с мен и с още много други звезди на 5-годишнината на Coca-Cola Happy Energy Tour на 14 септември в София!“ точно в 19.00 ч.
Специално за петата си годишнина, Coca-Cola Happy Energy Tour дава страхотната възможност на 40 късметлии буквално да се докоснат до своите идоли. Най-големите фенове, спечелили Diamond Circle Pass, ще могат да се качат на сцената заедно с Джеймс Артър и най-големите български изпълнители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар