Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

Най-новата пералня от LG спестява време и енергия



Революционните TurboWash™ и 6 MotionDirectDriveсистемина LG позволяват на новата енергоспестяващапералня, която LG ще представи на IFA 2014, да изпира напълно само за 49 минути и спестява до 36 минути с половин зареждане при енергоспестяващатапрограмата за памучни тъкани. Благодарение на TurboWash™, новите екологичниперални на LG не само отговарят на изискванията за енергиен клас А+++, но и надминават параметрите с допълнителни 55%. Това помага на потребителите значително да намалят сметките си за ток, без да се лишават от качеството. Пестенето на време и вода, в резултат на по-бързото пране, поставят TurboWash™ технологията на LG на върха на удобството при пране.
При включване TurboWash режима, консумацията на енергия намалява до 15%, а
използваната вода до 40%. Когато работи пералнята, патентованата от LG специална дюза впръсква с огромна сила вода в продължение на две минути, което спомага с по-малко електричество и вода напълно да се премахнат перилните препарати от дрехите.
6 MotionDirectDrive наLG използва комбинация от шест различни предварително зададени програми, които осигуряват индивидуално изпиране за различни видове дрехи.
Благодарение на InverterDirectDriveмотора си, екологичните перални на LG са по-тихи и с по-малко вибрации. Увереността на LG в качеството на продуктите позволява моторътда има и 10-годишна гаранция.

Най-новите перални на LG притежават интегрирана TrueSteamсистема със следните функции:  парен омекотител, парен освежител и грижа против алергии. Функцията за парно омекотяване на тъканите SteamSoftener подържа качеството на материите и елиминира нуждата отдобавяне на омекотители на химически основи. Освежаващата тъканите функционалност SteamRefresh използва пара вместо вода за едно истинско почистване в дълбочина, както и премахване на намачквания и миризми от дрехите с деликатни материи само за 20 минути. TrueSteam премахваалергии и неизмити перилни препарати, причинители на заболявания на дихателната система.
NearFieldCommunication (NFC) прави възможно бързото споделяне на информация между смартфона Ви и „умните“ уреди на LG. Чрез NFC технологията, клиентите могат да изтеглят нови програми като Wool за вълна, специално разработената за бебета Baby Careи програмата за студено изпиране ColdWash, които могат да бъдат активиранисамо с докосване на телефона до NFC TagOn символа на пералнята. NFCе важна и за SmartDiagnosis функцията, която бързо и ефикасно намира и най-дребните проблеми, спестявайки неудобните и скъпи посещения от майстори.
Екологичните хибридни перални и сушилни на LG използват както въздушни, така и нормални режими на сушене, докато повечето други перални предлагат само единия или другия. Всяка една от тези удобни опции постига първокласно енергоспестяване.
Екологично ефективните сушилни на LG притежават Eco и Speed режими, които позволяват на домакинствата да избират между оптимално спестяване на енергия и максимално спестяване на време. Използвайки сложна топлинна помпена технология, Eco режимът постига енергиен клас А+++ -10%, докато Speed режимът постига енергиен клас А++, нуждаейки се 30% по-малко време за изпиране и оставяйки повече време за важните неща в живота. Като идеално решение за сушене на деликатни дрехи, хибридните сушилни на LG използват ниска температура, която намалява на щетите върху материите и шанса за свиване на дрехите.
Новите перални машини на  LG имат стилен и елегантен дизайн, които допринася за така нужната за всяко домакинство изтънченост. Всеки модел от серията притежава touch screen контролен панел, който предоставя максимална видимост със своя бял LED дисплей, както и врата с черно стъкло и скрита дръжка.
Основни Характеристики:
Front-LoadПералня (Серия S)
TurboWash™ by 6 Motion Direct Drive
Енергиен клас A+++-55%
Inverter Direct Drive Motor (10-годишна гаранция)
TrueSteam™
Steam Softener
Steam Refresh
Allergy Care
Speed 14” Quick Cycle
WiFiКонтрол
Smart Diagnosis
Цветен LCD дисплей
Full Touch контролен панел
Скрита дръжка на вратата
Голяма хромирана врата с черен прозорец
Front-Loadпералня (Серия 1)
TurboWash™ by 6 Motion Direct Drive
Енергиен клас A+++-40% до -55%
Inverter Direct Drive Motor (10-годишна гаранция)
TrueSteam™
Steam Softener
Steam Refresh
Allergy Care
Speed 14” Quick Cycle
NFC Tag
Smart Diagnosis
Цветен LED дисплей
Full Touch контролен панел
Скрита дръжка за вратата
Голяма хромирана врата с черен прозорец
Front-Loadпералня (Серия 2 / Серия 3)
TurboWash™ by 6 Motion Direct Drive
Енергиен клас A+++-40%
Inverter Direct Drive Motor (10-годишна гаранция)
Speed 14” Quick Cycle
Stain Care
Gentle Care
NFC Tag
Smart Diagnosis
Цветен LED дисплей
Full Touch контролен панел
Скрита дръжка на вратата
Голяма хромирана врата с черен прозорец


Няма коментари:

Публикуване на коментар