Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL пита българите кои са любимите им моменти от 90-те години



Анкетата се провежда на сайта на документалната поредица за 90-те години www.90te.bg


Допитването е част от телевизионната кампания на документалния канал, посветена на 90-те години.
Всеки, които иска, може да изкаже мнение на сайтана предаването www.90te.bg.Анкетата е разделена на 8 категории: любим изпълнител или група, любима песен, актьор, предпочитано телевизионно лице и предаване, спортна личност, политическа фигура и събитие.
Поредицата ще се излъчи по National Geographic Channel на 13, 14 и 15 септември от 20:55 часа и е разделена на две части – „90-те: Десетилетието, което ни свърза“ и „Най-доброто от 90-те“. Кортни Лав, белият рапър Ванила Айс, водещият Джери Спрингър, американският държавник Колин Пауел, Моника Люински, фигуристката Тоня Хардингса само част от над 120-те интервюта с най-големите имена в политиката, технологиите, филмите и музиката.
Номинираният за награди „Еми” и „SAG“ Роб Лоуе диктор на поредицата “90-те: Десетилетието, което ни свърза“. Роб Лоувече има два осъществени проекта с NGC: „Да убиеш Кенеди”, където изигра президента Джон Кенеди и поредицата „80-те: Нашето десетилетие”от миналата година,в която бе диктор.„Радвам се, че отново работя с екипа на NGC, който не спира да се труди всеотдайно за създаването на велики, забавни и интригуващи телевизионни програми. Никой досега не е разглеждал 90-те години по този начин. Мисля, че зрителите ще бъдат удивени от драматичните промени, които са настъпили дори за краткото време, което ни дели от „проблема на 2000-та година”, споделя Роб Лоу.
Минисериалът „90-те: Десетилетието, което ни свърза“ е продуциран за National Geographic Channels International (NGCI) от Nutopia. Джейн Рут и Питър Ловеринг са изпълнителни продуценти, а Фред Хепбърн наблюдаващ продуцент. „Най доброто от 90-те“ е продуциран за NGCI от Twofour. Джил Къмбърбатч е продуцент и режисьор за Twofour. За NGCI, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на международно съдържание е Хамиш Микура.


 


Няма коментари:

Публикуване на коментар