Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

Richter представя есенно-зимната си колекция


Детските обувки Richter съчетават функционалност, дизайн и мода 


Когато децата играят сред листата в силен дъжд и се пързалят по искрящия сняг, това е голямо предизвикателство за техните обувки. Различните приключения, с които се забавляват децата,
са получили своето отражение в стиловете и формите, както и в топлите материали на есенно-зимната колекция на Richter.
В хармония със сезона се предлагат спортно-издръжливи и функционални модели, с романтично-игрови стилове и нови дизайнерски елементи, комбинирани с хармонични цветови комбинации, и модерни металически материали.
Основните цветови теми на момчешките стилове са в различни нюанси на кафяво, тъмно синьо, топло медено или маслинено зелено. Момичешките стилове са в тъмната гама като патладжан, бордо, боровинка.
Металическите орнаменти са модна тенденция, която се запазва от миналия сезон. Налични са много стилове във всички размери, изградени от металическа кожа в комбинация със сребърни капси. Новост е използването на текстилни материали с камуфлажен изглед.
Richter добавя допълнителна функционалност в четири стилови групи от колекцията есен-зима 2014.
Тъй като точното пасване, комфорта и здравето на детските крака е от първостепенна важност, Richter разработи детски обувки с две ширини. Концепцията е следната: във всяка обувка има
стелка и средна част, направени от мек вълнен плат, които могат да бъдат премахнати, като така се осигурява възможност за избор на най-подходящото напасване към крака според нуждите на детето.При премахване на средната част се увеличава вътрешния обем на обувката и така се постига една допълнителна ширина.
Richter създава приятен климат за краката чрез обработката на естествени материали и използването на 100% рециклируемаSympatex® мембрана, която динамично контролира климата в обувката. Мембраната позволява преминаването на въздух, но е ветроустойчива и спира водата, идваща отвън.
Richter обещава ново удоволствие на децата и дава възможност на родителите лесно да забелязват малките на улицата.Различни мотиви върху ботите и текстилните ботуши са покрити със светлини, които проблясват с всяка стъпка.Нещо повече – всички текстилни ботуши имат светлоотразители, които повишават безопасността в тъмнината.
Всички обувки за няколкомесечни бебета и прохождащи деца са направени с изключително меки и гъвкави подметки. Принцесите и супергероите могат да се сдобият с някой от моделите в уличен стил, кожа или текстил с чудесни сърца, лъкове и звезди за момичетата и шевове, и готини щампи за момчетата.
Момчетата ще бъдат вдъхновени от спортни стилове, изчистени модели и обувки за забавление извън асфалтираните алеи, които включват дебели яки и модна вълна. Ботите за момичета са проектирани с много лица: те ще вдъхновят всеки с блестящи звезди и романтични акценти, както и със семпло-спортни стилове. Новост в колекцията е специалният стопер (велкро лепенка), която държи закопчани допълнителните странични ципове на всички обувки с връзки.
Модерни са и полу-ботите с непринудена горна част и яка от вълна, както и ботушите с романтични акценти и стилове „за пораснали“. В моделите за момчета Richter поставя основен фокус на ежедневните модели за игра навън в изчистени стилове, направени от висококачествен набук.
Новите двуцветни подметки PU-TPU с контра захват намаляват риска от подхлъзване и са много меки и леки. Текстилните ботуши се отличават със спортните си стилове, лесното обуване и събуване, TPR-частите и рефлектиращите кантове в модни зимни цветове.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар