Translate

понеделник, 14 април 2014 г.

Комфо спечели Ред Херинг наградата и стана част от Топ 100 на най-иновативните и обещаващи компании в Европа за 2014 г.



Ред Херинг Топ 100 наградите са признати от технологични лидери, инвеститори и стратези още от 1996 г. като инструмент за откритие на най-обещаващите частни компании от цял свят. Те отличават най-иновативните и успешни фирми от Азия,Европа и Америка.
Комфо беше избрана измежду хиляди кандидати от Европа в категорията „софтуерна компания“. Бяха използвани 20 основни количествени и качествени критерия за оценяване на кандидатите, сред които – участие на пазара, финансови резултати, технологична иновация, влияние върху обществото, качество на управлението, изпълнение на стратегия, интеграция в свързани индустрии.
 „Радваме се, че усилията, и ентусиазмът на екипа ни бяха признати в Европа благодарение на наградите Ред Херинг. Тя е едно от доказателствата, че сме поели в правилната посока на иновации и развитие на софтуерните ни продукти. Предстои ни да продължим изграждането на екипа ни, подсилвайки го с мотивирани таланти, заедно с които да помогнем на повече бизнеси да бъдат успешни в социалните мрежи,“сподели Динко Танев, съосновател и директор на развойния център на Комфо.









-------



Комфо е международна ИТ компания, която е лидер на скандинавския пазар в предлагането на софтуер за маркетинг в социалните мрежи. Комфо е основана през 2008 г. и към момента екипът се състои от над 65 специалиста, 45 от които са в България. Над 400 големи компании използват софтуера на Комфо за маркетинг дейности и управление на присъствието във Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, YouTube и Google+.

Няма коментари:

Публикуване на коментар