Translate

понеделник, 14 април 2014 г.

AOC пуска IPS монитори с говорители ONKYO и технологии за връзка MHL и Miracast


AOC обяви нова група от 23.8″ (60.4 см) IPS монитори с мощни ONKYO говорители за забележително забавление.
i2473Pwm и i2473Pwy се отличават със стилен Razor Concept дизайн. В стойките на тези Full HD монитори дискретно са интегрирани два 7-ватови говорителя от ONKYO, които предлагат върхов звук в игрите и филмите. В допълнение на изключителното качество на изображението моделите включват и най-актуалните възможности за връзка - MHL и безжичния Miracast™.
AOC снабдява новата 73-та серия с висококачествени 23.8” (60.4 см) IPS панели. Осигуряващи Full HD резолюция, 250 cd/m² осветеност и време за реакция на пикселите от 5 ms (GTG), тези дисплеи с LED подсветка поразяват с изключително живи цветове и супер широки зрителни ъгли от 178° по вертикала и хоризонтала. Мониторите са оборудвани с мощни 7-ватови, висококачествени говорители ONKYO, които добавят звук от висок клас към върховото качество на изображението. Така външните аудио системи стават излишни.
И двата монитора имат D-Sub, HDMI конектори и поддържат MHL свързване. Mobile
High-Definition Link (MHL) позволява директно свързване на съвместими мобилни устройства с Android, при което на големия 60.4 см IPS екран на монитора огледално се изобразява съдържанието. След свързване, можете по същото време да зареждате мобилните си устройства. i2473Pwy позволява показване на съдържание от мобилни устройства безжично, благодарение на поддръжката на новия стандарт Miracast. Така потребителите вече могат да се насладят на Full HD видео и музика или на браузване в Интернет с техните смартфони, и таблети, докато съдържанието се показва на големия екран. Споделянето на съдържание с приятелите и семейството никога не е било по-лесно.
И двата модела използват енергийно-ефективна LED подсветка и отговарят на стриктните стандарти като TCO 6.0 или Energy Star 6.0. AOC дава 3-годишна гаранция за своите монитори, включително замяна на място.
Моделите от новата 73-та серия са налични на пазарите в Европа. Препоръчителната крайна цена е 429 лв. с ДДС за i2473Pwm и 529 лв. с ДДС за модела i2473Pwy с поддръжка на Miracast.




Няма коментари:

Публикуване на коментар