вторник, 1 октомври 2013 г.

Тайните на щастливия бракБританско изследване, сред 2000 щастливо женени двойки, разкри основните съставки за ястието "успешен брак".

А това са: ваканции два пъти в годината, по два пъти седмично смислени разговори, както и правене на секс, хапване в ресторант поне три пъти месечно, да се казва "обичам те" до четири-пет пъти, разменяне по шест целувки и по пет-шест прегръдки
седмично.

Изследването показва, че брака означава, както да вземаш, така и да даваш и да отделяш време за другия до себе си.

Изследването показва още, че 58% от щастливо женените двойки, с минимум две ваканции в годината, твърдят, че те им напомня защо се обичат толкова много.
55% заявяват, че отделят повече време един за друг по време на почивка, отколкото през останалото време от годината, ходят поне пет пъти на кино месечно, правят си малки романтични жестове не по-малко от три пъти на месец, като например да сготвят вкусно ястие или да поднесат на съпруга/съпругата си чаша чай в леглото.
Интересното е, че любовта от пръв поглед не води винаги до здрава връзка.
Само 42% от акетираните посочват, че са се влюбили в партньора си от пръв поглед.
Важно е приятелството, тъй като 47% от участниците в допитването подчертават, че са били приятели с партньора/ партньорката си преди да станат гаджета и в крайна сметка да се оженятНяма коментари:

Публикуване на коментар