Translate

сряда, 2 октомври 2013 г.

Есенно-зимната колекция на детски обувки RICHTER вече е в България



Докато пиете ароматно кафе пред компютъра може да изберете подходящите обувки за вашето дете, а след това заедно да се насладите на уикенда. От сайта безплатно получавате шаблон, с който да измерите точния номер и да си спестите време, което да прекарате с любимите хора.
Есенно-зимната колекция на детски обувки RICHTER е изработена от най-висококачествени естествени материали (напа, велур, набук) и гарантира, че благодарение на патентованата високотехнологична материя Sympatex крака на детето ще остане сух и топъл през целия сезон.

RICHTER произвежда и предлага детски обувки с размери от 17 до 42.
Включва модели, които наподобяват като форма обувките за възрастни – например градски ботуши за момичетата и модели „за катерене“ за момчетата. Доброто настроение и впечатление са гарантирани благодарение на забележителните акценти – връзки, шевове, ципове, романтични и спортни апликации с привличащи погледа цветове и форми.

В есенно-зимната колекция е наблегнато на ярките цветове – моделите за момичета са изпълнени в цветове от една гама, а тези за момчета са наситени със свежи контрасти върху основа в по-неутрален цвят.Живите цветове, които бяха само акценти в предишни колекции, са използвани по-смело – в отговор на желанията на клиентите.

Всички обувки, произведени от фабриките на Richter,са от биоразградими материали. В повечето модели от колекция Есен-Зима 2013 е използвана и патентованата материя – Sympatex, която е 100% устойчива на вятър и вода мембрана и заради порестата си структура дава възможност на кожата на крака да „диша“ в затворената обувка.




Няма коментари:

Публикуване на коментар