Translate

понеделник, 10 юни 2013 г.

Който иска да е модерен, е естествен!



 След като години наред корекцията на устните се правеше само чрез попълване на повърхностния им слой, сега вече се използва нов филър, който прониква в междутъканното пространство и с него няма опасност да се получи гротеския ефект (човка), споделя д-р Сияна Живкова от клиника Jewel skin.
Естественият вид на устните е постигнат чрез т.нар vycross технология, специално създадена за дълготрайност, по-малко отоци след манипулацията и естестевно излъчване и усещане, пояснява дерматологът.
По отношение на ботокса също има новина, казва тя. Той вече е толкова разреден, че няма никаква токсична опасност и сега се разпределя така, че да запази мимиката и да се избегне “восъчното лице”. Досега дори и за естетични цели при използваната концентрация на ботокса се получаваше пълно блокиране на мускулните групи. Когато отшуми действието му, отделните мускулни групи започваха да се отпускат и се стигаше до патологично гримасничене, предпоставка за нови и нови бръчки. Това изискваше задължетелна нова апликация на ботокс, а е известно, че за целия живот те могат да бъдат между 7-10 на брой.

Няма коментари:

Публикуване на коментар