Translate

четвъртък, 13 юни 2013 г.

AstraZeneca България получи официално отличието Ruban D`Honor в рамките на Европейските бизнес награди



Призът в категорията „Най-добър работодател” беше връчен по време на тържествена церемония в Истанбул на Зоя Паунова, изпълнителен директор на AstraZeneca България. В категорията се съревноваваха 10 претенденти от различни европейски държави. В рамките на престижните бизнес награди компанията се конкурираше с 15000 компании от 34 страни, в
продължение на близо 2 години, като на финалния от 3-те етапа AstraZeneca България се нареди сред общо 100 финалисти. Призовете се връчват на компании с най- добри бизнес практики, които включват и основните принципи на Европейските бизнес награди. Сред тях са иновативност и етично поведение.
“Оценяваме високо наградата, защото е признание както за компанията, така и за целия екип. Това е отличие за ангажираността, професионализма и посвещението, както и за доверието, което служителите имат в компанията като добър работодателски бранд, чиято мисия е  „Да създаваме медикаменти, които да подобряват здравето и качеството на живот на пациентите, чрез иновация и лидерство в научната област”, отбеляза г-жа Зоя Паунова, получавайки отличието Ruban D`Honor.
Отличието нарежда AstraZeneca България сред най-динамично развиващите се компании в Европа. До финала и приза Ruban D`Honor компанията достигна, като завоюва титлата Национален шампион и надделя над 200 участници от 28 страни в Европа.
Над 200 участниците в конкурса, от 28 европейски държави, се състезаваха в десет конкурсни категории- на няколко етапа, стартирайки от края на 2011 г. За първи път участниците представяха кандидатурите си чрез видео презентации. Публиката също имаше възможност да избира победителите, които да продължат в надпреварата. Във финалната фаза призьорите представиха своите бизнес програми на живо пред жури, съставено от 5-тима международни членове, представители на утвърдени европейски компании.

Няма коментари:

Публикуване на коментар