Translate

сряда, 5 декември 2012 г.

Първият Novotel в София отвори врати



Четиризвездният Novotel предлага 178 стаи, 6 конферентни зали, ресторант, фитнес център и перфектна локация

На 1 декември 2012 г. Novotel София отвори врати за своите клиенти, предлагайки модерен дизайн и изключително удобно местоположение. Част от световната верига Accor, Novotel София предоставя същото високо качество, комфорт и възможности за релаксация, както във всички свои хотели навсякъде по света. Хотелът е построен изцяло по стандартите на веригата хотели Accor.
Партньор на Accor в този проект е българската инвестиционна компания MHQ Ltd. (Ем Ейч Кю ЕООД) Сградата съчетава две функции – хотел и офисна част. Оперативната част от хотела е разположена на първите две нива на сградата, офисите са разположени на следващите шест нива, а стаите за гости се намират на последните седем нива, стигащи до петнадесетия етаж. Офис пространството, клас А, с площ 7500 кв.м, както и просторният подземен паркинг предлагат на наемателите всичко, от което имат нужда. 

Novotel София има отличното местоположение и предлага 178 просторни, модерни стаи с естествена светлина и отворено пространство. Четири от тях са приспособени и за хора със специални нужди. Всички стаи са снабдени с безплатен и скоростен безжичен интернет; технологична връзка по най-новите стандарти; климатици с индивидуално управление; LED телевизори с плоски екрани и кабелна телевизия; минибар с приспособления за кафе и чай, както и сейф за личен компютър.
Хотелът разполага с шест зали с капацитет до 280 посетители, а също така може да осигури и до 160 места за сватбени тържества. Предимството му е специалната зала за срещи Eureka, с иновативни дизайн и концепция, оборудвана съгласно най-съвременните технологични изисквания.
Ресторантът на Novotel София – Nouveau Sens, разполага с изключителна колекция от вина от целия свят и здравословна кухня. А фитнес центъра In Balance разполага с парна баня, стая за релакс и за различни процедури.


Офис частта на сградата ще бъде професионално управлявана от световноизвестната AIG / Lincoln Asset & Property Management Company.


------------


Novotel е среден клас хотел от групата на Accor, водещ хотелски оператор в световен мащаб с над 3500 хотела и 160 000 служители в 92 страни. Novotel предоставя услуги от висок стандарт, което допринася за удобството както при бизнес пътуване, така и за почивка: просторни стаи за гости с модулен дизайн; балансирана храна, на разположение денонощно; отлично оборудвани конферентни зали; любезен персонал; обособени детски зони и подмладяващи уелнес съоръжения. Групата на Novotel е пионер в областта на устойчивото развитие, а всички Novotel хотели участват в световната програма EarthCheck за сертифициране по опазване на околната среда.
Novotel управлява близо 400 хотела в 60 страни, разположени в центъра на утвърдени бизнес райони и в предпочитани туристически дестинации.
Повече информация можете да намерите на novotel.com
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар