Translate

сряда, 21 юни 2023 г.

LG представи най-новите си продукти на специално събитие в Будапеща

 
 
LG Electronics /LG/, световен лидер в уредите за домашно забавление и домакинските уреди, бе домакин на ексклузивно събитие, което се проведе тази седмица в централата на компанията в Будапеща. Събитието имаше за цел да представи последните иновации в портфолиото от продукти на компанията и събра дългогодишните партньори на LG от Албания, България, Косово, Северна Македония. Всички те получиха завладяващо изживяване, което подчерта отдадеността на LG към иновации и първокласни технологични решения в различните категории продукти, които обслужва.
Събитието включи впечатляващ набор от LG продукти, включващ телевизори и аудио техника, монитори и домакински решения. Гостите получиха достъп „от първия ред“ към зашеметяващия напредък във всяка от категориите, което поставя нов критерии за качество на изпълнението, дизайн и потребителско изживяване.
Като водещ бранд на пазара на телевизорите от години, LG представи най-новата си гама от революционни телевизори, които придават ново значение на домашното забавление. Присъстващите се запознаха с впечатляващото качество на картината, завладяващия звук и интуитивния интерфейс на моделите. През изминалото десетилетие LG затвърждава своето лидерство на пазара на първокласни телевизори, чрез продължаващата еволюция на своята OLED серия. Отдадеността на компанията в това да разбере и обслужи всички нужди на клиентите си, се отразява и в последните OLED продукти – персонализирани решения, които предлагат превъзходно изпълнение, удобство и достъпност.
Като резултат от това, че компанията винаги поставя нуждите на потребителите си на първо място, през последните 10 години LG OLED се превръща в константа на международния пазар за първокласни телевизори. Несравнимия контраст при серията позволява изключително зрителско потапяне чрез перфектното черно и реалистичните цветове, които правят всяко съдържание като истинско. В допълнение, безпрецедентната адаптивност на OLED технологията на LG води до уникални дизайни и непостижимо досега ниво на тънкост
LG използва момента, за да покаже лидерството си и в останалите категории, като представи най-новите си попълнения в гейминг и бизнес мониторите. Новите UltraGear монитори демонстрират лидерството на LG в бързо развиващата се OLED категория и силните позиции на компанията в глобалния гейминг дисплей пазар. Оборудвани с първия в света 240Hz OLED панел*, който се произвежда ексклузивно от LG, новите 27- и 45-инчови модели осигуряват рекордно време за реакция от 0,03 милисекунди Gray-to-Gray /GTG/, да не говорим за превъзходното качество на самосветеща картината с точни, реалистични цветове и безкраен контраст.
Уредите за дома са още един сектор, в който компанията разработва умни и енергийно ефективни технологии и представя все по-иновативни решения с впечатляващ дизайн и функции. От InstaView Door-in-Door хладилник с френска врата и LINEARCooling™ технология, която намалява температурните колебания, до LG Quad WashSteam™ миална машина, която благодарение на използването на пара, изразходва по-малко вода, за да измие съдовете съвършено. Както и Inverter Direct Drive™ /DD™/ двигател, отличаващата се моторна технология на компанията е значителен фактор в силната и надеждна производителност и устойчивата популярност на водещите в грижата за прането продукти на LG. През тази година производството на двигателя е достигнал 100 милиона производствени бройки.
„Портфолиото на LG, представено в централата ни в Будапеща, представлява най-новите и усъвършенствани технологични иновации в изпълнението и дизайна на продуктите ни,“ споделя Петър Стойнев, Мениджър Ключови клиенти, България. „Развълнувани сме, че успяхме да покажем от близо на партньорите си целия труд, който компанията влага в това да предостави продукти, подобряващи качеството на живот на нашите потребители. Ние ще продължаваме да работим всеки ден, за да постигнем по-добро ежедневие за всички, в което LG продуктите са водещ помощник на своите собственици в улесняването му.“
Събитието на LG в Будапеща е доказателство за неуморния стремеж на компанията да преследва съвършенството, както и отдадеността им да движат технологиире на
пазара напред. Докато LG продължава да променя границите на възможното, потребителите по целия свят могат да се наслаждават на изключително изживяване и зашеметяващи технологии всеки ден.

---------------
* Към 12 декември 2022 г. на пазара няма други OLED монитори с честота на опресняване от 240 Hz.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар