Translate

четвъртък, 22 юни 2023 г.

Най-големият търговски комплекс в Югозападна България - Holiday Park Перник отвори врати

Комплексът се намира на ул. „Захари Зограф“ 159, отбивката за кв. Калкас
 
 
Най-големият търговски комплекс с концепция  на „открит мол“ в Югозападна
България Holiday Park Перник отвори врати на 16 юни 2023г. Много специални оферти от редица световни и български брандове, изненади и игри с награди, очакват посетителите.
Идеята за съчетанието на шопинг с разходка на открито цели да спомогне за намаляване на стреса и напрежението, характерни за традиционните закрити молове. За красивия зелен облик на мащабния проект допринасят стотиците дървета и декоративни храсти, засадени специално, за да създадат уют и да допринесат за приятното прекарване на свободното време за всички посетители.
В Holiday Park Перник има добре познати и харесвани от българските потребители международни и родни марки като: Praktiker, Lidl, LC WAIKIKI, New Yorker и много други.
Комуникативната локация на Holiday Park Перник, ул. „Захари Зограф“ 159, отбивката за кв. Калкас, го прави лесно, достъпно и удобно място не само за жителите на града, но и за пътуващите от Радомир, Кюстендил, Брезник, Дупница, Благоевград и София. Мащабният търговски комплекс ще привлича към региона и туристи от Северна Македония и Сърбия, които търсят достъп до качествено шопинг преживяване в България. 
Инвеститор и собственик на Holiday Park е компанията Видеолукс Холдинг, чиято собственост са добре познатите на българския пазар вериги хипермаркети Технополис и Praktiker – пазарни лидери в сферата на техниката за дома, офиса и свободното време, както  и  в сектора „Направи си сам“.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар