Translate

събота, 17 юни 2023 г.

Новият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ подкрепя учениците олимпийци на България – в неделя от 20:00 ч. по bTV

Гост-водещ е актьорът Даниел Цочев, а за каузата ще играят Ана Пападопулу, Стефан Вълдобрев и Мария Илиева
 
 
Страхотният специален сезон на
СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ продължава с пълна сила и нова достойна кауза в подкрепа на олимпийските ученически отбори по природни науки. В третото благотворително издание на играта – тази неделя от 20:00 ч. по bTV, гост-водещ ще бъде актьорът Даниел Цочев, който с ентусиазъм, много настроение и широка усмивка ще посрещне истински достойни млади хора в студиото на най-обичаната игра за знание в света. В подкрепа на каузата на стола на богатството, заедно с олимпийците ще играят трима от най-обичаните български популярни личности.
Актрисата от Народния театър „Иван Вазов“ Ана Пападопулу ще бъде в отбор с Александър Проданов – златен медалист по дисциплините Астрофизика и Физика от големи международни олимпиади.
Вторият тандем ще включва обичания актьор музикант текстописец и певец Стефан Вълдобрев и младия Петър Жотев – медалист по Биология, с два златни медала от международни олимпиади, спечелени само през последната година.
На стола на богатството ще седнат и поп дивата Мария Илиева, която тази есен ще бъде треньор в новия сезон на „Гласът на България“, заедно с Александър Велинов – ръководител на българския национален отбор по Лингвистика.
Каква сума в подкрепа на олимпийските ученически отбори по природни науки ще спечелят всички тези невероятно нахъсани, успешни, опитни, млади, знаещи, позитивни и гледащи към бъдещето на България хора – зрителите на  bTV ще разберат в новия благотворителен епизод на играта – тази неделя от 20:00 до 22:00 ч.
Всяка неделя до края на юли, уникалният благотворителен проект СТАНИ БОГАТ – „Въпрос на Бъдеще“ ще запознае зрителите с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България, а в тяхна подкрепа ще играят популярни личности и героите, свързани с тях.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар