Translate

понеделник, 12 юни 2023 г.

Открийте света на цветните приключения: Участвайте за над 100 награди в промоционалната игра за новата серия Redmi Note 12 на Xiaomi

 

Грабнете голята награда сега - екскурзия за двама в Кападокия
 
 
През месец април
 технологичният лидер Xiaomi представи за България най-новата си серия смартфони Redmi Note 12, които притежават изключителни характеристики на камера, процесор, батерия, бързина на зареждане и производителност на ниво флагман, а същевременно се предлагат на достъпни и атрактивни цени.
Сега от Xiaomi в България са готови да ви изненадат отново с промоционалната игра „Открий света на цветните приключения“, обвързана със смартфоните от популярната серия Redmi Note 12. Впуснете се в едно незабравимо ярко лято като купите любимия Ви модел от новата серия на бранда и може да спечелите някоя от многобройните награди.
На първо място Xiaomi подарява 1 ваучер за екскурзия за двама в Кападокия на стойност 2000 лв. от SDI Travel. Със своята зашеметяваща природа, пещери, скални образувания, и, разбира се, стотици балони с горещ въздух в небето при всеки изгрев на слънцето, Кападокия е един от най-красивите и забележителни региони в Централна Турция, който непременно трябва да се посети. Ваучерът е валиден до 30 юни 2024г.
Сред наградите присъства и 1 ваучер на стойност 1000 лв. от платформата за ваучери за преживявания Gift Tube /www.gift-tube.com/. Той е подходящ за всеки, който би се осмелил да се впусне в едно неповторимо запомнящо се изживяване, изпълнено с много адреналин, емоция и забавление. С този ваучер можете да изберете една от повече от 500 вида услуги и да намерите специално за Вас преживяване.
Друга награда, която ще се връчи на четирима победители от промоционалната игра, е електрическият скутер Mi Electric Scooter 3. Той е идеален за интензивна употреба и позволява по-продължително и удобно движение в града, като развива до 25 км/ч. Има вграден дисплей с данни за управлението: скорост, заряд, километраж, режим и може да се свърже с Bluetooth към приложението на Xiaomi - Mi Home. Подходящ е за потребители от 16- до 50-годишна възраст с ръст от 120 до 200 см.
Раздават се и 15 броя безжични слушалки Xiaomi Buds 3. Батерията им издържа до 5 часа, като кутията им за съхранение им дава допълнителен заряд до 15 часа. Слушалките разполагат с активна шумоизолация, като могат да намалят фоновия шум с до 99% и да ви позволят да се отдадете на музиката. Усъвършествани са с Hi-Fi качество на звука. Те са прахо- и водоустойчиви, което ги прави иделани за тренировка, а едновременно с това са леки и удобни.
Сред наградите са и 10 броя от смарт часовника Redmi Watch 3. Със своя 1.75-инчов AMOLED дисплей, Redmi Watch 3 поддържа HD резолюция и позволява по-добро визуално и сензорно управление. Батерията му издържа до 12 дни и поддържа магнитно зареждане. Може да се използва за телефонни обаждания. Смарт часовникът има 121 фитнес режима, вграден високопрецизен PPG сензор за проследяване на сърдечната честота 24 часа в денонощието и може да измерва нивото на насищане с кислород в кръвта. Оборудван е с мултисистемен самостоятелен GPS. Не на последно място,  Redmi Watch 3 е водоустойчив и може да плувате с него докато е на ръката ви.
Xiaomi в България подарява още и 20 брандирани комплекта тениска + шапка и 20 комплекта хавлия за плаж + шапка, които са идеални за посрещане на летните месеци.
Можете да се включите в играта в периода от 09.05.2023 г. до 30.06.2023 г. като закупите някой от следните модели: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12S или Redmi Note 12 от участващите в играта магазини /всички магазини на “Виваком”, “Yettel” и “А1”, оторизирания магазин Xiaomi в Paradise Center, София, всички магазини на “Технополис”, “Зора”, “Техномаркет”, онлайн магазина mi-bulgaria.com и онлайн магазините technopolis.bg, technomarket.bg, zora.bg, vivacom.bg, yettel.bg и a1.bg и други официални оторизирани дистрибутори на Xiaomi в България/. След извършването на Вашата покупка е необходимо да се регистрирате на този линк - https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion, до 15.07.2023г.
Пълните правила и условия за участие в промоционалната игра може да откриете на този линк - https://xiaomi-bulgaria.bg/wp-content/uploads/2023/05/redmi-note-12-promo.pdf 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар