Translate

сряда, 14 юни 2023 г.

Джони Деп на портокалов джин, вино, бира и шампанско в България

Холивудската звезда е за първи път у нас за концерт със супергрупата Hollywood Vampires
 
 
Супергрупата свири в „Арена София“ на 12 юни. Безспорно най-голямата звезда,
която видяха присъстващите за първи път в България, е Джони Деп. Актьорът от „Карибски пирати“ е поискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си нямал специални изисквания, само очаквал да няма чушки в храната му. Най-важното изискване от страна на Алис Купър е било да има заредени минимум 3 списания за четене, множество и различен чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменал да не са с портокалов вкус, както и малко вино. Рок легендата държал да има и селекция от сирена на малки порции в гримьорната си, а едно от дебело подчертаните му желания е определена марка чипс, която да е единствено с вкус на чедър. Джо Пери, от Аеросмит пък е единственият от групата, който не искал алкохол. Той имал изисквания за специален комплект разнообразно кафе.
За групата:
Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред феновете си супергрупата изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум “Rise” /2019/, който включва синглите "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Whos Laughing Now”.
Американската супергрупа Hollywood Vampires е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon /The Beatles/, Keith Moon /The Who/ и Micky Dolenz /The Monkees/. Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Paul McCartney /The Beatles/, Slash /Guns N' Roses/ и Brian Johnson /AC/DC/.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар