Translate

сряда, 1 март 2023 г.

Сезон 5 на E-Fest - Трансформацията

 
 
За първи път тази година конкурсът, който започна преди 3 години онлайн, ще се проведе в две части - I част онлайн от 1 до 31 март и II част във Варна на 4 и 5 август на сцена "Раковина" в Морската градина, където журито ще присъди наградите на най-добрите.
Конкурсът е за певци /народно и поп пеене/ и автори на нова българска музика. Могат да участват индивидуални изпълнители и групи.
В журито тази година са популярната певица, продуцентка и перкусионистка Елица Тодорова, младата надежда на "Пайнер" Здравко Мандаджиев и победителят в Сезон 6 на "Гласът на България" Атанас Кателиев. След онлайн селекцията журито ще допусне най-добрите до финалния кръг на живо във Варна.
Тази година наградният фонд е на стойност 10 000 лева във вид на парични премии и предметни награди - професионален микрофон, аудио запис, видео клип, уикенд за двама в хотели партньори, умна раница от СмартБаг.бг, натурални продукти и парфюми на световно известни марки, медали и грамоти.
Партньори на E-Fest в Сезон 5 са: audiowizz.store - магазин за професионална аудио техника, Pixelor - първото студио за виртуална продукция в Пловдив, Unisound Records - звукозаписно студио на композитора и аранжор Петър Песев, toprentacar.bg - национална компания за коли под наем, smartbag.bg - светът на умните раници, vassy.net - бутикова грижа за здраве и красота, za-teb.net - бутик за луксозна грижа, хотелите "Аква", "Кампус 90", "Сириус Бийч" и "ИБИС Стайлс Румър", ОМК "Иноватор" в Хисаря, информационните сайтове thesite24.net и diktofonmedia.com
и др.
Подробна информация и записване:
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар