Translate

вторник, 28 февруари 2023 г.

Младоженци с благотворителен жест към недоносените бебета

Двойки се включват в кампанията „Подари щастие“
 
 
За шеста поредна година писателката Десислава Николова продължава
благотворителната кампания „Подари щастие“ – нейната кауза е посветена на осигуряването на съвременна медицинска апаратура за лечение на недоносени бебета
, чрез 100% от приходите при продажбите на книгата й „Щастлива и красива бременност като моята”. Целта на младата жена е да събере средства за закупуване на кувьози, термолегла, билирубинометри, воноскопи, пулсоксиметри, перфузори и кислородни палатки за неонатологични отделения в страната, които имат нужда.
Писателката разширява мащабите на благотворителната инициатива и с участието на младоженци от цял свят, които вместо да получат цветя от своите гости на сватбата, те ги молят да закупят книгата „Щастлива и красива бременност като моята”, за да подпомогнат благородната кауза. Сподвижници тя открива и във Фейсбук групата „Моята сватба Препоръки от Булки“.  Стотици двойки прегръщат тази идея, а Десислава Николова призовава всички хора, които искат да участват по този или друг начин с дарение, да се свържат с нея.
Проектът на писателката стартира с разпространението на книгата й „Щастлива и красива бременност като моята”, която достига до над 5 000 читатели, като цялата сума от всяка продадена бройка, тя дарява за инициативата. През годините каузата обединява различни партньори и резултатите са налице. Благодарение на събраните средства от продажбите на стойност над 150 000 лв., както и от други дарения, писателката осигурява апаратура за недоносени бебета на 12 болници в страната – в градовете Червен бряг, Горна Оряховица, Гоце Делчев, Разград, Сандански, Кюстендил, Хасково, Видин, Симитли, Разлог, Асеновград и Ловеч.
Инициативата „Подари щастие“ е подкрепена и от един най-добрите треньори в областта на личностното развитие – Наталия Кобилкина. Десислава Николова получава възможност да достигне до все повече последователи и да събере допълнителни средства, като разказва за проекта на нейни събития и в клуба й VIP LADY. От самото начало Наталия Кобилкина подкрепя кампанията и се включва с дарения, за да помогне за осъществяването на тази значима кауза. Писателката изразява своята специална благодарност както към нея, така и към всеки участвал в реализирането на инициативата.
Желаещите да се включат в благородната кауза, могат да закупят книгата й „Щастлива и красива бременност като моята” или да направят дарение по банковата сметка, цитирана по-долу:
Банка Райфайзенбанк България:
BG86RZBB91551007379705;
Фондация „Кажи здравей на здравето“;
Tитуляр: Десислава Николова
Пей пал - 
podari.shtastie@gmail.com
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар