Translate

вторник, 28 февруари 2023 г.

24Kitchen - Вкусът на провинцията, сезон 1

Премиера: 2 март 2023 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всеки четвъртък от 13:00 ч.

 

 

Влюбете се в семплия и природосъобразен начин на живот, докато фермерът превърнал се в готвач, Джулиъс Робъртс, готви в провинциален стил.
Новото предаване с шеф-готвача Джулиъс Робъртс „Вкусът на провинцията" показва как се осъществява един чудесен план за промяна на начина на живот.
Много от нас мечтаят да се преместят в провинцията, да си отглеждат зеленчуци и животни и да прекарват повече време сред природата. Бившият лондонски шеф-готвач Джулиъс Робъртс е направил точно това и в тази стопляща сърцето поредица проследяваме невероятното му първо лято в идилично малко стопанство в Дорсет. Във всеки епизод изследваме различни аспекти от живота във фермата – от развъждането на овце и кози до отглеждането на билки, плодове и зеленчуци, риболов и пчеларство, събиране на сено, прибиране на реколтата и грижи за любимите му кокошки. Тази работа изисква енергия и Джулиъс се грижи всички да са много добре нахранени. От печен боб на огнище и домашен кетчуп до печено на шиш агнешко, домашна паста, домашно масло, равиоли от тиквички, шоколадов мус и много други – всеки епизод се отличава с богат набор от апетитни рецепти, почти всички от които изпълнени със съставки директно от източника.
В продължение на едно великолепно лято, изпълнено с упорит труд и фантастична храна, поредицата представя едно слънчево бягство към живота сред природата и вкусни, вдъхновяващи рецепти, които можете да опитате в собствената си кухня, където и да живеете!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар