Translate

неделя, 26 февруари 2023 г.

За какво да следим, когато купуваме телефон втора употреба – съветите на експертите

С Flip.bg процесът е прозрачен, ефективен и сигурен
 
 
Да си вземем ремаркетиран телефон, който е като нов, с до 40% по-евтин, отколкото се предлага в магазините, и с
24-месеца гаранция, като така се погрижим не само за бюджета и комфорта си, но и за природата – все повече хора решават да изберат употребявано устройство и така да станат част от един от най-актуалните трендове в търговията. По този начин те не само могат да си позволят по-често да сменят модела, получават добро съотношение цена-качество, а и спомагат за намаляване на CO2 емисиите, създадени от производството на нови устройства.
Технологичният стартъп Flip.bg отговаря на тези нужди на пазара, превръщайки се в доверен партньор и предпочитан избор за потребителите, желаещи да закупят или продадат мобилни устройства. Ето съветите на експертите им за това какво е добре да вземем предвид, когато решим да си вземем ремаркетиран телефон.
Разнообразие на портфолиото
Покупката на ремаркетиран телефон не означава компромис с производителя или модела, който търсим. Във Flip.bg можем да открием както топ модели на iPhone, включително и дългоочаквания iPhone 14, така и на популярни брандове като Samsung, Huawei или Xiaomi.
Техническо състояние
За да сме сигурни, че телефонът ще работи без проблем е нужда гаранция от търговеца, както и ясни условия за връщане – ако ги няма, рискуваме да останем разочаровани. Flip.bg предлага гаранция 24 месеца и 30 дни безплатно връщане, които обезпечава със строг технически процес на проверка на хардуер и софтуер, с над 30 контролни теста на предлаганите сервизирани устройства. Те пристигат при клиентите с нови кабели за зареждане, в специално проектирани кутии, създадени, за да пресъздадат добре познатото изживяване на разопаковане при покупката на нов продукт.
Естетика
Освен функционалността, външният вид на телефона безспорно е един от параметрите, които ни интересуват, и трябва да е ясно обозначен в офертата за продажба. Във Flip.bg се предлагат сматфони които са като нови на външен вид, в отлично, много добро или добро състояние. Според данни на онлайн магазина българите си купуват най-вече ремаркетирани телефони в отлично състояние, които на практика работят като нови.
Различни опции за плащане
Наложен платеж, с карта или разсрочено – възможността да изберем предпочитан метод на плащане е едно от условията, чрез които да разберем, че насреща имаме проверен и сигурен онлайн продавач. Чрез партньорството си с tbi bank Flip.bg
предлага плащане на устройството, което сме харесали, до 48 равни месечни вноски – в условията на инфлационни процеси това е отлична опция за закупуването на нов модел, отговарящ на последните технологични новости, без излишно натоварване на бюджета.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар