Translate

неделя, 16 октомври 2022 г.

В рамките на само три месеца над хиляда души се довериха на Flip.bg за продажба на старите си телефони

 
 
 
Искате да продадете стария си смартфон, да спестите голяма част от инвестицията си и да дадете глътка въздух на планетата?
Flip.bg е най-доброто място за това!
Компанията, част от eMAG Group, е решена да промени начина, по който хората
купуват и продават телефони. Тя вече събра повече от хиляда технологични ентусиасти у нас, готови да ъпгрейднат своите телефони, но не и преди да продадат старите си устройства. Това се случи само за три месеца, от старта ѝ в България на 2 юни.
99% от клиентите, които са продали смартфоните си през Flip, оценяват положително
преживяването си с платформата. А цели 93% от тези, които са избрали да дадат нов живот на устройствата си, биха препоръчали на своите приятели и семейства да продадат стария си телефон чрез Flip.bg.
“Високото одобрение на клиентите ни показва, че сме на прав път. Гордеем се с постигнатото само за няколко месеца, откакто платформата стартира в България. Променяме пазара и това е страхотно, като тепърва предстои да привличаме още много съмишленици на умния начин за покупка и продажба на телефон. Екипът ни е мотивиран и амбициозен, готов да се справи с всички предизвикателства”, казва
Ивайло Нецов, мениджър на Flip.bg за България.
Над 60% от телефоните, продавани чрез Flip.bg, са модели на iPhone. Сред най-популярните са серии като iPhone 11, включваща моделите iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max или iPhone SE. Samsung също има значителен дял от
телефоните, продавани на платформата. Сред често търсените им модели са Samsung Galaxy S20 и Samsung Galaxy A71 Dual Sim.
Телефоните, продавани във Flip.bg, се проверяват и реновират от специалисти чрез повече от 30 теста. По този начин устройствата се подготвят за среща с бъдещите си
собственици, като разликите между тях и новите телефони са почти незабележими.
Flip.bg предлага различен подход към процеса на продажба на всеки, който е готов да
се възползва максимално от стария си смартфон:
- Без загубено време, индикативна оферта в реално време;
- Без преговори или срещи с непознати;
- Прозрачен и бърз процес.
За да надникнете зад завесата, тук може да видите видео, проследяващо стъпка по стъпка пътя на един смартфон през услугата Flip - от момента, в който устройствата за продажба пристигат от клиенти на платформата, докато бъдат пуснати за продажба на сайта. Прецизното тестване и реновиране, вниманието, обръщано на всеки детайл, и професионализмът на екипа са формулата за успеха на Flip.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар